UVERIO SE NA LICU MESTA: KIJA SE OHLADILA OD SLOBE!

Pinkova zvezda Pavle Dejanić priznaje da je oduševljen atmosferom koju su napravili Ivan Kurtić, Ljupka Stević i on u rijalitiju “Zadruga”.

Već tri meseca ceo region priča o Slobi, Luni i Kiji. Pošto je Dejanić Radanovićev prijatelj od ranije, ovo je bila idealna prilika da sa njim proverimo kako on, koji je svo troje imao sinoć prilike da vidi na imanju u Šimanovcima, gleda na međusobne odnose njih troje.

– Sloba mi je čim sam sinoć ušao prišao i rekao da je red da upoznam snajku i ja sam nju prihvatio kao moju snajku i mislim da se mnogo lepo slažu. Izljubio sam je i izgrlio i rekao sam joj da mi čuva brata i prijatelja i to je to. Prilično su skladni, imaju zaista lep odnos. Unutra se zaista oseća jedna lepa energija između njih. Primetio sam i da se Kija hladi i da više nema tolike napetosti i netrpeljivosti između njih troje. Mislim da su svesni da sada treba svako da nastavi svojim putem, nebitno čijom krivicom da je došlo do svega ovoga – rekao je Pavle za nemazabranjenih.rs.

Nakon uzbedljive noći u rijalitiju, Pavle se od danas posvećuje promociji svoje nove pesme. Dejanić je danas premijerno predstavio duet koji je snimio sa Borom Đorđevićem pod nazivom „Tamna strana medalje“. Kako zvuči pesma i kako izgleda spot za ovu numeru, pogledajte u linku ispod…

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x