FILIP PRIZNAJE: TO NIJE ONA STARA ANABELA!

Pevačica Anabela Atijas gostovala je u utorak uveče u emisiji „Utorkom u 8“ na televiziji „DM SAT“. Od očevidaca sa snimanja, dobili smo informaciju da je tom prilikom mama Lune Đogani bila po malo pogubljena, da je često bila psihički odsutna i da uopšte ne liči na onu Anabelu kakva je ranije bila.

 

Da bismo proverili naše informacije, pozvali smo voditelja ove emisije Filipa Belana da bismo čuli i njegov utisak o tome kako se tom prilikom Anabela ponašala i kako je izgledala.

– Uveren sam da su Anabelu izmorile sve te teme oko rijalitija. Zato smo u emisiji strogo i izbegavali da je gušimo sa tim pitanjima. Osim toga verovatno je bila i umorna jer osim što se bavi rijalitijem, ona je proteklih dana promovisala svoju novu pesmu, pa je moguće da ju je sve to sastavilo. Ona je inače jaka i odlučna žena kada gostuje u emisijama, a tom prilikom na snimanju ona nije bila ni blizu one stare Anabele. Verovatno ni njoj nije lako jer ona nosi teret rijalitija na svojim leđima kao da je i ona učesnici i očigledno joj nije lako da bude pod tolikim pritiskom i medija i javnosti – rekao je Filip za portal nemazabranjenih.rs.

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x