SINOĆ SU ZAJEDNO IGRALE I PEVALE! KO SE TO POMIRIO U ZADRUZI?

Nedavno se Katarina Živković i Aleksandra Mladenović žestoko sukobile u medijima. Naime, tada je Kaća tvrdila da joj Aleksandra pakuje afere, a potom je Mladenovićeva žestoko odgovorila.

– Katarina mnogo laže, ja se svima javljam na telefon i ta devojka baš nema kulturu. Ma, ne želim da joj dajem na važnosti, nije mi bitna, ne zanima me, ali želim joj od srca da na novom albumu ima makar jedan hit. Ja sam godinu dana u Grandu i moj singl pevaju svi zbog čega sam srećna i ponosna, i nemam vremena da se bavim Katarinom Živković – rekla je Aleksandra tada za nedeljnik „Svet“.

https://www.instagram.com/p/Bc7D1LqjMiS/

Međutim, njih dve su sinoć prvo zajedno gostovale u emisiji „Amidži šou“, a potom su obe završile na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Tamo su se izgleda i pomirile i zakopale su ratne sekire jer su često zajedno pevale i igrale, i tako su otkrile da su međusobni sukobi iza njih dve.

Inače, Katarina je nedavno predstavila svoj novi album koji nosi naziv „Porok“. Spot za numeru po kojoj je album dobio ime, možete da pogledate ispod…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x