ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA, JELENA KAŽNJENA DIREKTNOM NOMINACIJOM!

Jelena Golubović je bila besna na obezbeđenje koje nije sprečilo da je Miljan Vračević pokrade.

Naime, prvo je Miljan ukrao od Filipa Đukića Jeleninu šubaru, pa je onda ona njemu uzela posetilinu s kreveta.

Jelena je potom otela i Miljanov neseser sa kozmetikom. Međutim, Vračević je u jednom trenutku, iza obezbeđenja, uspeo da otme Jeleni taj neseser što je nju dovelo do nervnog sloma.

Počela je da vređa obezbeđenje, iako je to isto obezbeđenje profesionalno odradilo svoj posao, odnosno sprečilo je da dođe do ozbiljnijeg fizičkog sukoba.

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/20/sinoc-su-zajedno-igrale-i-pevale-ko-se-to-pomirio-u-zadruzi/

Jelena je potom izašla na dvorište i krenula je ka izlaznim vratima. Zatim je sela na beton i najavila da će tu da ostane da se razboli. Međutim, nije se dugo zadržala i vratila se u vilu, gde je krenula da se raspravlja sa Mikijem Đuričićem.

On je podsetio Sašku Karan i nju da su njih dve njemu krale stvari i da sada treba da vide kako je kada se to i njima dogodi.

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/20/sa-je-li-to-ona-luna-sto-se-pra-u-rijalitiju/

Nešto kasnije, stiglo je pismo Velikog Šefa u kojem je stiglo obaveštenje da je zbog toga što je šutnula Miljana, Jelena kažnjena direktnom nominacijom.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA, JELENA KAŽNJENA DIREKTNOM NOMINACIJOM!”

  1. Marko

    V ELIKI SEFE, PA SMILOVAO SI SE DA I JELENU KAZNIS, STO JE NAKON DVA(2) MESECA I BIO RED. TREBAO SI JE KAZNITI SA NEDELJNIM HONORAROM, PA BI BILA MIRNIJA I MI BI DRUGE ZADRUGARE CULI STA PRICAJU, OD NJENIH UPADICA NISTA NE RAZUMIJEMO OSTALE KADA KOMENTARISU. ZA VREDJANJE OBEZBEDJENJA, NISTA. OPET SE VIDI DA JE FAVORIZUJES , KAO I MACU.

  2. Jasna

    Jelena i Saska, jedino da budu statisti u ovoj zadruzi, da im se zabrani da otvore usta i da bilo sta kazu 24/7!!!! Tako mi gledaoci mozemo uzivati u gledanju zadruge!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x