VLADA ZA ANABELU: SMEŠNO JE ŠTA JE ŽENA OD 43 GODINE NAPISALA!

Zbog prozivki Anabele Atijas na račun Vlade Matovića, nekada člana grupe „Elitni odredi“, u prepisci sa reperom Vukom Mobom, oglasio se i sam Vlada.

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/19/anabele-mi-vuk-mob-nisam-ja-terao-lunu-da-se-jeava-po-rijalitiju/

– Sinoć mi se javio Vuk Mob, sa kojim sam inače dobar prijatelj i poslao mi je kompletnu prepisku između Anabele i njega. Bio sam šokiran kada sam video da Anabela, sa kojom sam sarađivao na pesmi ,,Beograd’’ , a koja je vremenom postala jedan od najvećih hitova Elitnih Odreda, samim tim i njen najveći hit, ima takvo lose mišljenje o meni i konstantno me kroz razgovor ponižava. Pogotovo što su Elitni Odredi tada bili grupa u velikom usponu, a Anabela je bila zvezda devedestih i mi smo njoj na neki način sa tim duetom pomogli da se vrati na muzičku scenu – navodi Vlada u izjavi za Pulsonline i dodaje:

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/19/seks-bomba-ovako-izgleda-menadzerka-koju-teodora-cesto-pominje/

– Želim da izjavim da Anabelu nisam video od 2011.godine, a poslednji put me je zvala pre nekoliko godina i ponudila je pesmu za duet, koju smo kao grupa odbili. Ukoliko Anabela želi marketinški prostor, to neka traži na drugom mestu, a ne preko mog imena bez ikakvog povoda. Podržavam Vuka u ovom konfliktu i želim samo da dodam da mi je jako smešno sve ovo što je napisala žena od 43 godine i iskreno mislim da je ozbiljna optužba javno nazvati nekog narkomanom bez ikakvog dokaza – završio je pevač.

Izvor: pulsonline.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x