LUKE BLACK SNIMIO SPOT ZA TRADICIONALNU KINESKU PESMU! VIDEO

Multitalentovani pevač i producent Luke Black se vraća sa inovativnom obradom čuvene kineske pesme “Olive Tree”. Ovo izdanje drugačije je i zbog toga što Luke po prvi put peva na srpskom jeziku!

Inspirisan rasprodatom turnejom u Kini 2016. godine, Luke je rešio da kreira svoju verziju legendarnog kineskog klasika iz 1979. Godine i pretvori je u dvojezičnu simfoniju. 

“Olive Tree je moja obrada kineske pesme na englesko-srpskom jeziku. Inspirisana je kineskom turnejom ali i tradicijom kojoj sam posvedočio dok sam boravio tamo. Osećaj dobrodošlice i pripadnosti upalio je lampicu u mojoj glavi da po prvi put osetim povezanost inspiracije i srpskog jezika i samim tim sam hteo da tu ideju ispoštujem.”- kaže Luke Black.

Spot je režirao talentovani mladi reditelj Kosta Đuraković koji se poigrava simbolom masline koja predstavlja mir, balans i samoću; drvo maslina je predstavljeno kao spoj dobra i zla. Kostim je jedinsveni spoj asimetrija i srpske folklorne nošnje, koje su radile srpske dizajnerke: Sonja Jocić, kao i Nevena Ivanović koja stoji iza brenda NEO Design.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x