BOKUN PROGOVORIO O INCIDENTU SA TEODOROM I ANĐELOM U ZADRUZI!

Nikola Bokun  je sinoć sa Milicom Pavlović napravio odličnu atmosferu u rijalitiju „Zadruga“. Mi smo sa njim proverili prve utiske nakon posete zadrugarima u Šimanovcima.

– Situacija u samom rijalitiju je znatno drugačija kada ste tamo nego što to izgleda preko malih ekrana. Energija ljudi se dosta razlikuje kada komunicirate sa njima i moram da priznam da su mene zaista svi sjajno dočekali i žurka je bila fenomenalna. Drago mi je da sam im zajedno sa Milicom Pavlović ulepšao tu sredu, koja je njima toliko bitna jer samo tada imaju vremena da se opuste. Iskreno, iz ove perspektive mi je izuzetno teško da kažem ko je na mene ostavio najbolji utisak, ali su me posebno srdačno dočekale Kija, Ana Korać i Saška Karan. Ne računam Teodoru, ona je moja dugogodišnja drugarica, sa mnom je ušla u svet muzike, tako da sam svakako očekivao da će se obradovati kad me bude videla – rekao je Bokun za portal nemazabranjenih.rs.

A da li bi bio spreman da se okušaš kao takmičar u rijalitiju?

– Iskreno, uvek sam mislio da ne bih prihvatio ponudu da uđem u neki rijaliti program, ali opet, nikad se ne zna. Dovoljno poznajem sebe, svoju ličnost i svoje navike, tako da sam siguran da bi meni boravak u zatvorenom i izolovanom prostoru iz mnogih razloga teško pao, ali opet… ne znam šta nosi sutra!

Da li si primetio da je Anđelo Ranković napravio ljubomornu scenu Teodori Džehverović zbog toga što je ona plesala sa tobom i kako to komentarišeš?

– Ne, zaista nisam! Dok sam boravio tamo nisam ni primetio da je izbila frka, saznao sam da su se posvađali tek kada sam izašao iz „Zadruge“. Kao što sam već pomenuo, Teodora i ja smo skoro tri godine radili zajedno. Ona mi je bila podrška u „Zvezdama Granda“ kad sam se takmičio, ja njoj kada je ona prolazila kroz tu emisiju, tako da nas vezuje dugogodišnje prijateljstvo. Ipak, negde razumem i takve situacije jer su oni tamo zatvoreni, usmereni jedni na druge i sigurno da do mnogih situacija dolazi zbog kompletnog pritiska, a ne zato što za to ima nekog konkretnog razloga.

Inače, nedavno je Bokun predstavio svoju novu pesmu koja nosi naziv „202“. Ko dosad nije pogledao spot za ovu numeru, to može da uradi u linku ispod…

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x