MOMAK ISEKAO VENE NA KONCERTU AMADEUS BENDA!

Vikend koji je za nama definitivno će jos dugi niz godina ostati u pamćenju momcima iz “Amadeus benda”! Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu ovaj će biti ubeležen po, verovali ili ne, pravom krvoproliću! Naime u diskoteci “Ale-Dar” u Kočanima u Makedoniji, ponesen žestokom atmosferom momak je naocigled svih sebi isekao vene! Nastao je haos i prvi su mu u pomoc pritekli upravo popularni muzičari i konobari a samo njihovom brzom intervencijom kao i urgentnom dolasku hitne pomoći na lice mesta spasen je jedan mladi život. Uprkos tome što žele da zaborave ovaj nemili dogadjaj uspeli smo da stupimo u kontakt sa njima a čitavu dramu je potvrdio Aleksandar Stanimirović koji je nevoljno odlučio da ovo podeli sa nama:

“Tačno je. Par puta mi je prilazio jedan mladic u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pesmu “Moja zemlja”. Kada smo to učinili iznenada je izvadio nož i presekao sebi vene! Bili smo zgranuti! Konobar koji je bio pored brzo njega ga je izveo napolje i hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu! Srećom spasili su ga i sve se dobro zavrsilo. Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nesto nismo doživeli! Nizmo znali da pesma “Moja Zemlja” ima baš toliki uticaj na pojedine ljude. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika, i da je apsolutno nedopustivo povredjivati sebe! Muzika je tu da nam zivot učini lepim a ne da ikome nanosi bol” vidno potresen Aca je završio. 

Inače, osim novogodišnjim koncertima bend je trenutno fokusiran i na izlazak nove numere pod nazivom „Sidro“ koja ce se naći u izdanju “Grand” produkcije.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x