DRAGANA ALEKSIĆ: SARINO PONAŠANJE NIJE FOLIRANJE!

Dragana Aleksić je kao i Zorana Stefanov i Sara Reljić, bila superfinalista treće sezone „Pinkovih zvezda“. Zamolili smo ovu pevačicu da nam otkrije kakav utisak je stekla u Sari i o Zorani tokom takmičenja i kako gleda na Zoranine optužbe na račun Sare da se ona folira.

– Njih dve su potpuno različite osobe, u svakom smislu. Dva različita temperamenta. U jednom periodu takmičenja su se družile, viđala sam ih da provode vreme zajedno, mada sam ja lično najviše vremena provodila sa Andrijanom sa kojom sam delila sobu u karantinu. I Zorani i Sari je zajedničko to što imaju podršku od strane svojih majki i da su one uvek bile na snimanjima. Mislim da im je jedino to i zajedničko. Sara je mirniji tip u odnosu na Zoku koja je temperamentnija, mislim da su obe inteligentne i da znaju šta hoće. Sa Sarom sam imala više kontakta i mislim da je komunikativnija – rekla je Dragana za portal nemazabranjenih.rs i dodala:

– Moraju se poštovati različitosti. Ne mogu reći za nekog da se folira ako neko ima drugačiji temperament od mene. Nije svako spreman da se otvori pred svima i mislim da to ne spada u foliranje. Podrska za obe pa ko izdrži.
 
Pročitajte još…

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/13/sladjana-crni-maricu-peconi-silvana-imate-li-porodicu/

https://nemazabranjenih.rs/2017/12/13/smilja-prijavicu-happy-tuzilastvu-sladja-se-podvlacila-pod-matora-srpska-jaja/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x