KATARINA ŽIVKOVIĆ ISKRENO: GLUPO JE DA UĐEŠ U ZADRUGU I DA GLUMATAŠ ZVEZDU!

Mnogi učesnici rijalitija „Zadruga“ su komentarisali da je sinoćna žurka bila jedna od najboljih na imanju. Za to su bili zaslužni bili Katarina Živković i Ćemo. 

Upravo sa Kaćom smo sumirali utiske nakon žurke i zamolili smo je da nam otkrije ko joj je favorit za pobedu u ovom popularnom šouu.

https://www.instagram.com/p/BcVUYHrnoMI/

– U „Zadruzi“ mi je bilo super. Nemam ja favorita jer su svi zanimljivi na svoj način. Drago mi je da su me srdačno dočekali i što komentarišu kako je sinoć bila najbolja žurka do sada. Baš je bilo lepo – rekla je Kaća za nemazabranjenih.rs.

Neki pevači koji dođu na imanje tokom žurke postave distancu u odnosu na neke takmičare u rijalitiju, a Katarina se potrudila da ih sve ispoštuje i svakome je ispunjavala muzičke želje i sa svima se srdačno pozdravljala.

https://www.instagram.com/p/BcN3oGnniaA/

– Nisam želela da im unutra glumatam zvezdu već da se ponašam normalno jer to oni žele tako i žele da se prijatno osećaju dok im ja pevam. A i inače ja sam takva neposredna -rekla je Katarina.

Na kraju razgovora, upitali smo Katarinu da li bi bila spremna da uđe u ovaj rijaliti kao takmičarka.

https://www.instagram.com/p/BaCkbxqHCMa/

– Ne, nikako! Imala sam želju da ih vidim i da popričam sa svima jer svi znamo koliko je rijaliti gledan, ali ne bih ušla nikada. Jedan rijaliti mi je bio dovoljan – odgovorila je popularna pevačica.

Inače, pre nedelju dana Katarina je predstavila novu pesmu „Kajem se“. Ko je dosad nije poslušao, to može da učini u linku ispod…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x