ALEKSANDRA SUBOTIĆ POBEGLA IZ PAROVA!

Aleksandra Subotić je pobegla iz rijalitija „Parovi“.

Ona je danas puštena iz rijalitija da bi otišla do Centra za socijalni rad. Tamo su je sačekali David Dragojević i stric Srboljub Subotić i Aleksandra je otišla sa njima i nije se vratila u vilu „Parova“.

SOCIJALNA RADNICA LAGALA PRODUKCIJU?

Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice „Parova“, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojevi ć i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

-Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno – rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“. – Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i pršle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna teelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x