BOGDAN: ZORANA JE SNALAŽLJIVA, SLOBA JE NAJVIŠE DOBIO OD ZADRUGE!

Bogdan Martinović, poznatiji kao doktor Bogdan, bio je finalista treće sezone „Pinkovih zvezda“ i tokom takmičenja je dobro upoznato mlade pevačice koje su sada deo rijalitija „Zadruga“. On je našem portalu otkrio svoje utiske o koleginicama i kako su se dosad pokazale na imanju u Šimanovcima.

– Andrijana (Radonjić) je opravdala moja očekivanja. Pokazala se kao vredna i vaspitana devojka. Sa njom sam se i najviše družio od ljudi koji su unutra. Zorana (Stefanov) je snalažljiva i lepo se snalazi. Ona je prirodna. Što na um to na drum i to je super. Kaže u lice šta misli i to poštujem. Sara (Reljić) vidim da se zaljubila i želim joj svu sreću – rekao je Martinović za nemazabranjenih.rs.

Bogdan je imao prilike da upozna i Slobu Radanovića jer su se njih dvojica takmičili tokom prve sezone „Pinkovih zvezda“.

– Pre ulaska, mislio sam da je Slobin brak čvršći, ali se ispostavilo da nije, nažalost. Zaljubio se i morao je tako da bude izgleda. Nikad ne znaš šta u životu može da se desi, ali ako je njemu dobro, onda mi je drago zbog njega. Mislim od svih pomenutih da je Sloba sada najjači favorit jer narod voli intrigu i dospeo je u centar pažnje – rekao je Bogdan za naš portal.

Inače, što se tiče Bogdana, on trenutno privodi kraju svoju prvu pesmu u karijeri. Osim toga, on sprema specijalizaciju iz hirurgije.

Podsetimo se…

https://nemazabranjenih.rs/2017/05/25/ona-je-osvojila-bogdana-martinovica-iz-pinkovih-zvezda/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x