BOGDAN: ZORANA JE SNALAŽLJIVA, SLOBA JE NAJVIŠE DOBIO OD ZADRUGE!

Bogdan Martinović, poznatiji kao doktor Bogdan, bio je finalista treće sezone “Pinkovih zvezda” i tokom takmičenja je dobro upoznato mlade pevačice koje su sada deo rijalitija “Zadruga”. On je našem portalu otkrio svoje utiske o koleginicama i kako su se dosad pokazale na imanju u Šimanovcima.

– Andrijana (Radonjić) je opravdala moja očekivanja. Pokazala se kao vredna i vaspitana devojka. Sa njom sam se i najviše družio od ljudi koji su unutra. Zorana (Stefanov) je snalažljiva i lepo se snalazi. Ona je prirodna. Što na um to na drum i to je super. Kaže u lice šta misli i to poštujem. Sara (Reljić) vidim da se zaljubila i želim joj svu sreću – rekao je Martinović za nemazabranjenih.rs.

Bogdan je imao prilike da upozna i Slobu Radanovića jer su se njih dvojica takmičili tokom prve sezone “Pinkovih zvezda”.

– Pre ulaska, mislio sam da je Slobin brak čvršći, ali se ispostavilo da nije, nažalost. Zaljubio se i morao je tako da bude izgleda. Nikad ne znaš šta u životu može da se desi, ali ako je njemu dobro, onda mi je drago zbog njega. Mislim od svih pomenutih da je Sloba sada najjači favorit jer narod voli intrigu i dospeo je u centar pažnje – rekao je Bogdan za naš portal.

Inače, što se tiče Bogdana, on trenutno privodi kraju svoju prvu pesmu u karijeri. Osim toga, on sprema specijalizaciju iz hirurgije.

Podsetimo se…

ONA JE OSVOJILA BOGDANA MARTINOVIĆA IZ PINKOVIH ZVEZDA!

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs na YouTube.com

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...