EKSKLUZIVNO NAKON INCIDENTA U ZADRUZI! DARKO: SLOBU ŽENE PRAVE OVCOM, SAŠKI SAM POMENUO BIVŠEG…

Samo za portal nemazabranjenih.rs, muzičar Darko Vlajić, koga su mnogi prozivali nakon protekle žurke u rijalitiju „Zadruga“, otkriva šta se tačno dogodilo i kako je došlo do sukoba sa Slobom Radanovićem, Lunom Đogani i Saškom Karan.

– Luna Đogani je izmislila da sam je ja muvao. Ja sam oženjen muškarac i da nisam, nikada me ona ne bi zanimala. Ja sam samo nju pozvao da plešemo i ništa više. Ona je napravila dramu zbog toga kada je ugledala Slobu da je došao. Mislim da se ona folira pred njim da ne pije i zato je to uradila. U tom trenutku je bila pijana i izmislila je sam je muvao da bi otišla sa žurke, što uopšte nije bilo tačno – rekao je Darko za naš portal.

https://www.instagram.com/p/BaEV9dWDXdZ/

Darko tvrdi da uopšte u negativnom kontekstu nije pomenuo Miloša Radovanovića i da će Sloba shvatiti kada izađe kakva je ispao budala u rijalitiju.

– Oko njega su dve žene i umesto da one njega podižu medijski, zapravo on podiže njih dve. Žene od njega prave ovcu, a on toga nije svestan – tvrdi Vlajić.

On navodi i da nije tačno da je on prenosio bilo kakve informacije iz spoljnog sveta. Darko je otkrio i kako je došlo do sukoba sa Saškom Karan.

https://www.instagram.com/p/BZf8prtDH4v/

– Ja znam bivšeg muža Saške Karan. Tj. ne znam da li je tačno bio njen muž, tj. da li su bili u braku, ali su bili dugo zajedno. To je bilo pre više od 20 godina. Pitao sam je u kakvom je odnosu sada sa Milanom Simićem, jer njega ja privatno znam, na šta mi je ona oštro rekla „Puši ku*ac!“. Maca je to čula i počela je da je proziva da joj je to švaler. Maca je pogrešno shvatila. Taj čovek uopšte nije Saškin švaler već muškarac sa kojim je ona nekada bila.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x