KIJA LUNI: BOLJE DA ĆUTIŠ, TI RADIŠ NEKE STVARI ZA MNOGO MANJE PARE!

Luna Đogani je prokomentarisala za Kristinu Kockar da ona ne bi ušla u „Zadrugu“ ni da joj ponude milion evra.

Kija je čula taj komentar i poručila je Luni da je poštuje kao suprugu Slobe Radanovića.

– Ti si radila neke stvari koje ja nikada ne bih uradila za mnogo manje pare – rekla je Kija Luni i poručila joj da se njoj ne zamera.

Luna se pravdala da nije htela Kiju da uvredi već da je mislila da nikada ne bi ponovo ušla u rijaliti da je znala da će ovo da joj se dogodi, čak i kada bi joj nudili milion evra.

Previous Article
Next Article

One Reply to “KIJA LUNI: BOLJE DA ĆUTIŠ, TI RADIŠ NEKE STVARI ZA MNOGO MANJE PARE!”

  1. Milica

    Kristina Kockar je najbolji primer za manipulatka lazi, ironije i okretanje price u svoju korist. Ona je iskomplesirana osoba koja pokusava vredjati mentalno inteligenciju ali je u zabludi . Ona je jedna velika laz od drustvenog postenja , zena koja „mase sa svojom tz. IIstinom“, pa da podjemo: sa momkom , tz.muzem nema intimne odnose oko 2 godine ( a gde nalzi zadovoljstvo poso su geografski vecinom odvojeno ) ,srece staru ljubav ( jos za vreme dok joj muz zaradjuje pare pevanjem ) u nocnom klubu i ta ljubav traje i danas, Andreja se pozdravlja iz Zadruge, Kristina mu dalje srce, istovremeno mali se po noci , masirajuc Od strane F.dok ona uziva sa osmehom. Pa Gospodo, Gde je ovde moral zene koja pokusava biti zrtva . Ovde Moral ,“ vristi “ od srama.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x