MAJA: JELENA JE PRAVEDNA SAMO KADA NJOJ TO IDE U PRILOG!

Pevačica Maja Milošević je bila u rijalitiju „Farma“ sa Jelenom Golubović. Zamolili smo je da prokomentariše to kako se glumica zasad pokazala u rijalitiju „Zadruga“ i šta o njoj misli kao o rijaliti igraču.

– Jelena je jako dosadna i sada kao što je bila i na „Farmi“. Stalno prekida druge, ubacuje se i time provocira. Drugo, kada se na nekoga nakači, ne prestaje i kao navijena. Čudi me kako ne izludi neke ponavljanjem istih rečenica. Zna ona da bude pravedna, ali uglavnom kada to njoj ide u prilog. Mnogi izbegavaju da se kače sa njom ne zato što je se plaše, već zato što previše smara. Ponekad je u pravu, ali se kači za neke nebitne stvari – iznela je svoj utisak o Jeleni ova mlada pevačica.

Maja je bila u rijalitiju sa Jelenom, ali i sa Lepim Mićom.

– Mislim da Mića nije loš čovek. Zna i savet da podeli, da popriča normalno, ali mi se nikada nije sviđalo to što psuje. Mnogo puta u iznošenju svojih stavova je realan, osim, kada se, kako on kaže sprda. Zna da nametene svoj autoritet i retko ko mu se suprotstavlja jer zna kako će da prođe. Svako ko se ne slaže sa njegovim mišljenjem i misli drugačije doživi da ka njemu krenu najgore moguće psovke koje nikada niste čuli. I nikome to nije prijatno da sluša. Pogotovo normalnim devojkama.On zna i da zakuva i da se našali i inače ne bi po ko zna koji put bio u rijalitiju – tvrdi Maja.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x