ZBOG NJEGA JE MACA HTELA DA POBEGNE? ZEKA OTKRIVA SVE DETALJE SUKOBA NA ŽURKI!

Maca je sinoć htela da napusti rijaliti „Zadrugu“. Između ostalog ona je tom prilikom istakla da je bila ogorčena na to kakav ona tretman ima u rijalitiju, odnosno što je pevač Mladen Žikić Zeka nije ispoštovao tokom žurke i što joj nije dozvolio da peva.

Mi smo sa Zekom proverili sve detalje u vezi sa ovim sukobom i da li se uopšte nadao da će njegov odnos prema Maci nju dovesti do želje da pobegne iz rijalitija.

– Nisam to očekivao niti mi je to bila namera. Ona jednostavno traži svaku priliku da skrene pažnju na sebe. Počela je da me vređa. Rekla mi je da pevam za 50 evra i da sam niko i ništa. Zato sam Bori dao mikrofon, a ne njoj. Bila je isfrustrirana i zbog njihovog međusobonog odnosa. Pokušao sam da je iskuliram i da nije kulturno da nekome kaže da jede go*na. Rekao sam joj da bi bila zvezda kada bi malo bolje pevala, na šta mi je ona odgovorila da sam anonimus. Primetilo se da je bila sve isfrustrirana i da joj je povređena sujeta. Tanja Jovićević je stajala sve vreme pored mene pa sam upitao Macu kako ima smelosti da sebe naziva pevačicom pored jedne takve veličine kao što je Tanja – otkrio je Zeka detalje ovog sukoba.

– Ispod časti mi je bilo da ulazim u raspravu sa njom. Ona i onako ne može da pronađe sebe i da spozna koje je njeno zanimanje. Ali i pored svih uvreda, poštujem to što se trudi i želim joj da uspe, pa makar i preko mojih leđa – zaključio je mladi pevač.

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x