KATARINA GRUJIĆ: Jelena ima problem u svojoj glavi!

Mina Vrbaški je žestoko prozivala pevačicu Katarinu Grujić koja je u sredu uveče pevala na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Mi smo pozvali Grujićevu da bismo čuli njenu stranu, odnosno da nam prokomentariše mržnju koju Mina gaji prema njoj.

– Stvarno tu devojku koja se zove Mina Vrbaški ja uopšte ne poznajem. Ja ne vidim razlog zašto mi me ona mrzela. Nikada nije bila u mom društvu i nikada se sa tom osobom nisam pozdravila i ne razumem u čemu je njen problem. Ako je nešto imala sa mojim bivšim dečkom, to je njen problem. Možda je boli to što sam ja sa njim imala ozbiljnu vezu, a ona mu je bila devojka za jedno ili dve večeri – rekla je Katarina ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs.

– Videlo se da devojka ne sme da mi priđe koliko god da me je pljuvala, a to me i raduje jer ja ne bih imala šta sa njom da razgovaram jer ja takve osobe ne puštam u svoje okruženje i ne bih želela da ljudi vide da je takva osoba u mom društvu – rekla je Katarina za naš sajt i otkrila da će zbog uvreda tužiti Minu, pa će njih dve imati priliku bolje da se upoznaju na sudu.

Katarina je to veče izazvala revolt kod Mine, ali i kod Jelene Golubović.

– Ušla sam u kuću. Milan je hteo da mi pokaže kako kuća izgleda i ta osoba (Jelena Golubović) je počela da viče da sam uljez i počela je da doziva obezbeđenje, a meni je vikala „Marš napolje!“. Međutim, to mene nije doticalo i nisam se mnogo obazirala na nju. Ta gospođa devojka žena ili šta je već, očigledno ima problem u svojoj glavi – rekla je Katarina.

Grujićeva tvrdi da se odlično provela na žurki i pozitivan utisak na nju su ostavili Sloba i Luna, Teodora, Milica, Saška Karan, Sara, Žiža i svi oni koji su se veselili dok je ona pevala.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x