GOGA SEKULIĆ: NIJE LAKO DOĆI DO MILETA!

Dobro je poznato kakvu je nekada narav imala folk pevačica Goga Sekulić. Od kada je uplovila u emotivni vezu sa 14 godina mlađim sporitstom Urošem, ona je gotovo neporepoznatljiva. Naime, iz Beograda preselila se u Cirih, Švajcarsku, a danas je ipak rešila da na sebi svojstven način estradi pošalje jasnu poruku.

– Ova „Kriza“ će razvaliti. Mislim da sam uspela da uprkos nogobrojnim muzičkim trendovima ponovo budem nova Goga, a posebno sam srećna što kao gost u pesmi učestvuje Mile Kitić. Nije lako doći do Mileta a i svima je jasno kolika je njegova popularnost kako u Srbiji, tako i izvan granica naše zemlje. – rekla je pevačica koja danas ima samo razloga za slavlje.

-Sve što se dešava proslaviću sa Urošem i sestrom Sandrom. Srećna sam zbog mnogobrojnih komentara mojih kolega ali i publike do koje mi je najviše stalo. Ova pesma je zaista nešto drugačije kada sam ja u pitanju.

Svadbena zvona ipak će po svemu sudeći još uvek čekati, jer pevačica dolazi u Srbijiu kako bi svim kolegama stala na crtu, a po onome što smo čuli nema sumnje da će Srbijom ali i dijasporom ova pesma itekako slušati. A kako će se taj estradni „okršaj“ završiti, kao i kakve to borilačke veštine poseduje Goga i da li ih je na kraju upotrebila sa Miletom, pogledajte u nastavku.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x