MATORU OBEZBEĐENJE IZNELO IZ SPAVAĆE SOBE!

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su se sinoć prvo posvađale, a zabeležena je i razmena udaraca.

Sanja je bila besna na Matoru zbog toga što je pijana i nije želela da priča sa njom. Tomićeva je potom krenula da proganja Stankovićevu i na silu je pokušavala da joj priđe, ali je Sanja to odbijala i jedna drugu su nekoliko puta udarile.

Reagovalo je i obezbeđenje zbog toga što Matora proganja Sanju.

– Nisam ti ja one tvoje kurve da me tučeš – rekla je Sanja Jovani.

Sanja se kasnije sklonila u sobu za rehabilitaciju. Andrijana Radonjić je otišla za Sanjom da popriča sa njom, a potom je u sobu ušla i Matora, koja je nastavljala da ubeđuje Sanju da priča sa njom.

Sanja se ponovo sklonila, a Matora je nastala da proganja Sanju. Zorana je stala u zaštitu Sanje i poručila je Matoroj da ne može njoj da preti i da se tako ponaša u njenoj blizini. Ona je krenula da se fizički obračuna i sa Sanjom i sa Zoranom, pa je reagovalo obezbeđenje i bukvalno je iznelo Matoru iz spavaće sobe.

– Ima pravo devojka da joj se ne sviđaš – rekao je Miki Đuričić Jovani u sobi za rehabilitaciju, zbog čega je bila još nervoznija.

Kasnije je Matora čaki razvalila vrata od sobe za rehabilitaciju, pa su Miki Đuričić i Marko Janjušević pokušali da je smire.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x