U KASINI SAMO NAJBOLJI! OVE NEDELJE INDIRA COLONIA I IVANA SELAKOV!

Harizmatična pevačica Indira Levak ( ex Colonia) već godinama piše pesme koje je do sada sramežljivo čuvala, ali tome je došao kraj. Indira je odlučila da na  novom singlu „Dođi“ podariti svoje reči i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pesama u karijeri. 


Reč je o ljubavnoj pesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično deli sa svojom publikom. Pesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.  

„Jako me zanima vaše mišljenje!“- poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon obave pesme nagradila brojnim komplimentima za njen debitantski rad. 

 Prvi put uživo pjesmu “Dođi” Indira će pjevati sa svojom vjernom  publikom u beogradskom klubu Kasina 1. novembra.

U klubu Kasina uvek gostuju samo najbolji pevači! Tako je i ovog četvrtka a da će žurka biti pun pogodak možemo slobodno da garantujemo jer za vas peva Ivana Selakov koja je najavila i svog specijalnog gosta Mirzu Selimovića.

Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra!“Grad, grad“, “Pobediću bol“, “Mesec dana“, “Daleko si“, “Uradi mi to“, samo su neki  koji ćete pevati ovoga četvrtka. Zbog velike zainteresovanosti rezervišite vaše mesto na vreme i provedite se kao nikada do sad! Kada Ivana to izvede uživo, bićete oduševljeni jer je njen vokal zaista poseban na našoj muzičkoj sceni.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...