ŠOKANTNO! SLOBA RADANOVIĆ PRIVOĐEN ZBOG KOKAINA!

Sloba Radanović, pevač i učesnik rijalitija “Zadruga”, priveden je sredinom marta zbog toga što je policija pronašla kokain u automobilu u kojem se nalazio sa prijateljima, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Slobodan je tom prilikom priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, gde je dao iskaz u kojem je naveo da nema ništa sa nedozvoljenom supstancom koja je pronađena u vozilu.

„Alo!” je imao uvid u službenu belešku u kojoj Radanović objašnjava kako se u vozilu našla „praškasta materija bele boje”.

Sve se dogodilo kada je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću, dok se nalazio u automobilu sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je u izjavi ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

Instagram

– Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: „Gledaj gde je bacio kokain”, i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu – ispričao je Radanović i nastavio da uverava policajce da ne konzumira drogu.

– Nemam nikakave veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge i mogu da se podvrgnem testiranju na narkotike – istakao je u izjavi Sloba.

Njegov slučaj se trenutno nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x