MACA SA SUPRUGOM RAZMENJIVAO EMOCIJE NA PROMOCIJI SPOTA!

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i njegov imenjak, pevač mlađe garde, Dragan Veselinović, promovisali su u utorak uveče spot za pesmu „Kornjačice“.
Vesele note odjekivale su Starom Pesmom, a oduševljenje zbog spota nisu krile brojne prisutne novinarske ekipe. Maca je objasnio i neobičan naziv pesme, dodavši da je kornjača jedina životinja koja do sada nije opevana u pesmama na ovim prostorima, i da je upravo to razlog činjenice da se nova numera tako zove.
Prisutne je prvo pesmom razgalio Dragan Veselinović, a zatim je uz hektolitre vina „Plantaže“promovisan novi spot.
Kuriozitet je i to što su se gosti pojavili tek po završetku promocije, pa su osim košarkaške legende Miroslava Berića i pevača Mišela Gvozdenovića i Nemanje Makimovića, svi ostali došli sa dva sata zakašnjenja. Uz folk hitove, u Macinom i Draganovom društvu uživali su Katarina Živković, koja nije krila oduševljenje zbog „Kornjačica“, zatim glumac Milan Vasić, pevačice Sandra Afrika,Maja Milošević zatim brojne Zvezde Granda i drugi gosti. Maca se tokom večeri nije odvajao od supruge, a prisutni su svedočili njihovom strastvenom razmenjivanju nežnosti.

Pogledajte ovaj zanimljiv spot…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x