DUNJA POPOVIĆ PONOVO U TOP FORMI! FOTO

Pevačica Dunja Popović je otvoreno govorila o tome kada se porodila da ima problem sa viškom kilograma. U jednom trenutku je čak dobijala i uvredljive komentare na račun izgleda.

Ovako je izgledala nakon porođaja. Foto: Milen Vesović

– Zanimljiva mi je činjenica koliko nebitni ljudi daju sebi za pravo da komentarišu u fazonu: „Jao, kad ćeš skinuti stomak? Jao, ala si se ugojila, Debela, Bucko i očekuju da dva meseca nakon porođaja sve bude vaooo, kao da se ništa nije dogodilo. Ako ste mislili da su žene nakon porođaja baš kao one iz časopisa, grdno ste se prevarili! Realnost je skroz drugačija! Žena nakon porođaja ima mastitis, ragade, šuljeve, konce, nosi mrežasti veš i uloške, krvari, masira svoje grudi, a too mnoogo boli, a da ne spominjem postporođajnu depresiju koja je najopasnija od svega navedenog (predlažem da se o ovoj terminologiji informišu svi oni koji znaju da komentrišu). Cice sa naslovnice su zabluda! Moj stomak je prepun strija i sa tim se mora pomiriti svaka žena koja je bila, koja je ili će biti trudna! Kilogrami dođu i prođu, ali nešto najvrednije ostaje. Ne zanosite se gledajući TV lica koja nakon porođaja izgledaju savršeno! Naravno da i to postoji, ali jako, jako retko! U većini slučajeva su i one samo žene koje se suočavaju sa istim problemima kao i mi ostale. Ostavite svoje zajedljive komentare i zadržite svoje mišljenje za sebe jer time ništa nećete postići niti ćete se zbog toga vi zaista osećati bolje! Gledajte svoja posla i manje zavirujte u tuđe stomake! – poručila je  tada Dunja na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da su dani kada je ona imala višak kilograma sada iza nje. Ona je ponovo u formi i ponovo je seksi kao nekada kako je izgledala pre trudnoće.

U prilog toj tvrdnji idu i njene fotografije sa nedavnih nastupa. Ona se pojavila u crnim pantalonama i u providnoj blizu, koja je istakla njene obline i otkrila da ona ponovo odlično izgleda.

Pogledajte…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x