LEKSINGTON BEND I MINISTARKE U KASINI!

Kako se već šesta sezona zahuktava u epicentru najboljeg noćnog provoda, na bini popularne
Kasine ove nedelje će se naći Lexington bend i Ministarke.

Nakon četiri meseca, koliko je prošlo od koncerta na „Tašmajdanu“, momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove, spektakularnim nastupom. Publika u Kasini će ove srede, imati priliku da uživa u stasu i glasu, momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li su im pripremaju još neka iznenađenja.

– Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon četiri meseca od spektakularnog koncerta koji smo imali na Tašmajdanu, možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni„, kažu momci iz Lexingtona i dodaju: „Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u Kasini, rekao je Bojan.

Nove muzičke zakone na sceni Kasine “otpevaće” popularne Ministarke i to već u četvrtak 26. oktobra.

Pevačica moćnog glasa Edita Aradinović u centru pažnje javnosti je zbog izuzetnog učestvovanja u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” njene imitacije nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a tako je i sa pesmama koje na svojim nastupima izvode Edita i Ministarke, a zbog kojih se red ispred kasine formira već dva sata pre početka njihovog nastupa.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x