STANIJA OTKRILA ŠTA JE POSLEDNJE SREDILA KOD DR COLIĆA! FOTO

Stanija Dobrojević nikada nije varala svoje fanove i otvoreno je priznala kakvim estetskim intervencijama se podvrgnula da izgledala onako kako danas izgleda. Upravo su tajna njenog izgleda i estetske intervencije bile povod da se Stanija obrati svima na “Instagramu”.

Said little bitch, you can't fuck with me If you wanted to 👸🏻👋🏻

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

– Najčešća pitanja devojaka i žena koja dobijam putem DM su o mom treningu, kako imam tako uzak struk i zategnute trbušnjake, režimu ishrane i estetskoj hirurgiji. Uglavnom pitate “gde si radila usne, grudi, jesi radila guzu ili je prirodna”. Posto ne stižem svima pojedinačno da odgovorim, evo post! Sve moje estetske zahvate radila sam kod Dr Colića, i vidljive i one manje vidljive (kada vidite promenu na bolje, ali ne možete da odgonetnete sta je u pitanju). Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta javno pričala (trojke!) urađene sa merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je bio da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Odluka na taj korak mi je itekako podigla samopouzdanje i osećala sam se ženstvenije i privlačnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani! Trbušnjaci, struk – isto! Sledeće, najčešće pitanje: Usne. Otkako sam njih uradila, čitavo lice dobilo je egzotičniji oblik, i žao mi je sto nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz sa merom, prirodnog izgleda -hijaluronom. Ako i vi želite korekciju usana, preporucujem doktora Colića i koristite kod #stanija za 20% popusta. Popust važi samo ako želite prirodan efekat hijaluronom (silikon nikako!). Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom. Tako da preporučujem bolnicu “Colić” fanstastican tim doktora i osoblja uvek spremnih da vam pomognu kako u postoperativnom periodu tako i za razgovor u trenucima dilema sta želite da uradite i da li treba da se odlučite na taj korak.

Good morning. ☕️ Let's talk about plastic surgery! 👄 Najcesca pitanja devojaka i zena koja dobijam putem DM su o mom treningu, kako imam tako uzak struk i zategnute trbusnjake, rezimu ishrane i estetskoj hirurgiji. Uglavnom pitate "gde si radila usne, grudi, jesi radila guzu ili je prirodna". Posto ne stizem svima pojedinacno da odgovorim, evo post! Sve moje estetske zahvate radila sam kod Dr Colica, i vidljive i one manje vidljive (kada vidite promenu na bolje ali ne mozete da odgonetnete sta je u pitanju). Davno sam uradila grudi, o tome sam vise puta javno pricala (trojke!) uradjene sa merom da savrseno idu uz moju visinu i gradju, a razlog je bio da vise ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konacno mogu da nosim haljine sa otvorenim ledjima. Odluka na taj korak mi je itekako podigla samopouzdanje i osecala sam se zenstvenije i privlacnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveca, i da bi ostala podignuta i obla za to je zasluzen trud, rad i znoj u teretani! Trbusnjaci, struk – isto! Sledece, najcesce pitanje: USNE. Otkako sam njih uradila, citavo lice dobilo je egzoticniji oblik, i zao mi je sto nisam pocela da ih radim mnogo ranije. Uradjene su skroz sa merom, prirodnog izgleda -hijaluronom. Ako i vi zelite korekciju usana, preporucujem doktora Colica i koristite kod #stanija za 20% popusta. Popust vazi samo ako zelite prirodan efekat hijaluronom (silikon nikako!). Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podocnjaci koji su me mucili poslednjih par godina da ni mejkap vise nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom. Tako da preporucujem @bolnicacolic fanstastican tim doktora i osoblja uvek spremnih da vam pomognu kako u postoperativnom periodu tako i za razgovor u trenucima dilema sta zelite da uradite i da li treba da se odlucite na taj korak. 💋 Photo by @denisastefan_

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Tags from the story
,