DRAGANA MIRKOVIĆ OBARA REKORDE I U NEMAČKOJ! FOTO+VIDEO

Folk diva Dragana Mirković ne samo što je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, već je i među našim najpopularnijim muzičkim zvezdama u dijaspori.

https://www.youtube.com/watch?v=ZvnJP6GTNgw&feature=youtu.be

To se dokazala i proteklog vikenda kada je ova folk zvezda imala dva nastupa u Nemačkoj u sklopu turneje „Od milion jedan“.

U petak je „Aura Club“ zabeležio rekordnu posetu, a slično je bilo u klubuu Ambis u Dizeldorfu. Dragana je izazvala opšti haos pozitivnom energijom koju je prenele na svoju publiku. Za to su bile zaslužne i njene stare pesme kao što su „Ne vraćam se starim ljubavima“, „Oprosti što ti smetam“, „Vetrovi tuge“ i „Poslednje veče“, ali i pesme sa novog albuma „Od milion jedan“.

Ni ovog puta nije izostalo Draganino druženje sa svojim fanovima, sa kojima se sa zadovoljstvom pozdravljala i fotografisala, a od jednog fana je na poklon dobila svoj portert. Tokom koncerta, ona je čak ispunjavala i muzičke želje svojim fanovima iz publike koji su želeli da čuju neku od njenih pesama iz bogate muzičke karijere.

https://www.youtube.com/watch?v=A8UeG9WqJKc

Folk diva ima malo vremena za predah jer već ovog vikenda je očekuje novi nastup. Ovog puta u klubu „Feeling“ u Velsu u Austriji.

 

Previous Article
Next Article

One Reply to “DRAGANA MIRKOVIĆ OBARA REKORDE I U NEMAČKOJ! FOTO+VIDEO”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x