DRAGANA MIRKOVIĆ OBARA REKORDE I U NEMAČKOJ! FOTO+VIDEO

Folk diva Dragana Mirković ne samo što je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, već je i među našim najpopularnijim muzičkim zvezdama u dijaspori.

To se dokazala i proteklog vikenda kada je ova folk zvezda imala dva nastupa u Nemačkoj u sklopu turneje “Od milion jedan”.

U petak je “Aura Club” zabeležio rekordnu posetu, a slično je bilo u klubuu Ambis u Dizeldorfu. Dragana je izazvala opšti haos pozitivnom energijom koju je prenele na svoju publiku. Za to su bile zaslužne i njene stare pesme kao što su “Ne vraćam se starim ljubavima”, “Oprosti što ti smetam”, “Vetrovi tuge” i “Poslednje veče”, ali i pesme sa novog albuma “Od milion jedan”.

Ni ovog puta nije izostalo Draganino druženje sa svojim fanovima, sa kojima se sa zadovoljstvom pozdravljala i fotografisala, a od jednog fana je na poklon dobila svoj portert. Tokom koncerta, ona je čak ispunjavala i muzičke želje svojim fanovima iz publike koji su želeli da čuju neku od njenih pesama iz bogate muzičke karijere.

Folk diva ima malo vremena za predah jer već ovog vikenda je očekuje novi nastup. Ovog puta u klubu “Feeling” u Velsu u Austriji.

 

Facebook Comments

Tags from the story
,

1 Comment

Comments are closed.