TONI CETINSKI U KASINI PREMIJERNO IZVEO NOVU PESMU!

Toni Cetinski nastupio je sinoć u popularnom prestoničkom klubu Kasina nakon dve godine. Koliko ga je prestonička publika željno iščekivala videlo se po ogromnoj gužvi ispred Kasine već dva sata pre nastupa ovog fenomenalnog muzičara.

Na repertoaru Cetinskog našli su se mnogobrojni hitovi kao što su “Čovek od leda”, “Zabluda”, “Opet si pobedila” koje je publika pevala u glas sa Tonijem.

“Nemam sreće sa tobom” novi je hit Cetinskog koji je pisala Aleksandra Milutinović, a Toni je upravo u prepunoj Kasini prvi put ovu pesmu izveo uživo. Kada je odpevao pesmu “Ja sam zaljubljen” okrenuo se ka svojoj supruzi Dubravki i rakao da je najsrećniji čovek na svetu i zaljubljen i u svoju suprugu.

A već u nedelju vas u Kasini očekuje veče puno smeha zahvaljujući najpoznatijem stand up komičariu Neši Bridžisu koji je prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi.

Odličan je imitator i majstor improvizacije koji ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom, po čemu ga prepoznaju i pamte. Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa.

Tags from the story
, ,