ANA BEKUTA, DANICA DRAŠKOVIĆ, BILJANA OBRADOVIĆ… SAŠA MILOJKOVIĆ OBELEŽIO 30 GODINA RADA!

Trideset godina rada u svetu mode, kreator Saša Milojković obeležio je raskošnom revijom na kojoj je prezentovao čak šezdeset modela. Kreacije sačinjene od krzna, svile, kašmira, kože i brojnih drugih prirodnih materijala ispratilo je preko 200 zvanica, među kojima pripadnici diplomatskog kora, ali i predstavnici estradnog miljea.

Dizajner koji je prethodnih osamnaest godinama razvijao karijeru na ruskom tržištu, nije krio svoje zadovoljstvo reakcijama prisutnih na kraju revije koju je uradio u partnerstvu sa tuskom modnom kućom „Donna Stella“, a ništa manje nisu bili oduševljeni ni prisutni poznati gosti.

Posebnu zanimljivost na reviji pružile su nekadašnje manekenke koje su karijeru započele u isto vreme kao i Milojković, kao i žene koje se bave modom poput Snežane Dakić i Biljane Obradović.

U modelima koji mame uzdahe, u narednim hladnim mesecima poželele su da se prošetaju i Ana Bekuta, Danica Drašković, Ivana Jordan, Tanja Rađenović, Tamara Nikolić Karić, ali i supruga slikara Cileta Marinkovića, Beba.

Facebook Comments