ŠOKANTNO! MILAN MILOŠEVIĆ: BOJANA RISTIVOJEVIĆ DOVODILA MACI MUŠTERIJE!

Novinar Milan Milošević je noćas izneo jednu šokantnu optužbu. On je u svađi sa Macom Diskrecijom rekao da je voditeljka starleti dovodila u spoljnom svetu mušterije sa kojima se ona prostituisala.

Milošević je pomenuo i jedan splav u Beogradu gde su Maci za seks u WC plaćali po 100 evra.

– Dok si bila u onom drugom rijalitiju, izlazila si da te je*u za 50 evra – izneo je Milan optužbe na račun starlete.

Novinar je čak rekao da je Maca imala seks sa rođakom i da je abortirala njihovu zajedničku bebu.

 

Tags from the story
, ,

2 Comments

  • Dakle ljudi, svaaakaa vaam čaast! Slušala sam noćas kad je ovaj to izjavio – jasno, glasno i više puta, a danas kad sam pokušala tu vest da pronađem na portalima koji se bave izm. ost. i rijalitijima – jedino sam je kod vas videla!!! (Bar do sada.) Eto toliko o novinarima (kao što ste vi) i “novinarima” (čitaj: tako se samo predstavljaju i eto može im se) u ovoj zemlji. Nije prvi put da ste me oduševili, srdačan pozdrav za časnu, hrabru, istinoljubivu i efektnu, ukratko – profi ekipu!

  • Ja sam danas povodom ovog teksta poslala jedan komentar koji je bio pun hvale za ovaj portal zbog pravog, tj. kvalitetnog novinarstva. Jer oni kojima je medijsko izveštavanje profesija, trebalo bi pre svega da znaju (a onda naravno i da poštuju) osnovu bavljenja tim poslom, a to je da informacija mora biti ISTINITA, POTPUNA I PRAVOVREMENA. Ovi uslovi su neophodni da bi se neko u toj sferi uopšte mogao poštovati. Komentar mi niste objavili, ne znam da li zbog lepih manira (da izbegnete indirektno “samohvaljenje”) ili nečega drugog, ali za slučaj da sam bila nejasna želim da objasnim: nisam se ja oduševila time što je novinar Milan Milošević rekao Maci, pa vi to preneli. (Naprotiv – “jaka stvar”, nešto što već znaju i ptice na grani on onako i onoliko potencirao kao neka pijačarka, a sve zbog ličnih frustracija i povređene sujete.) Nego sam istakla da je tako nešto bombastično, kao što je njegova izjava o voditeljki jedne tv sa nacionalnom frekvencijom, Bojani Ristivojević – naišlo na potpunu ignoranciju vaših kolega, tj. “kolega”. Totalno neprofesionalno sa njihove strane, jer izm. ost. događaj je tipa “čovek ujeo psa”. Elem, jedino sam jutros/danas na vašem portalu videla da je objavljena ta vest koja je ISTINITA (on to jeste izjavio – jasno, glasno i više puta), POTPUNA (gledala sam i slušala to uživo pa znam da je bilo tako) I PRAVOVREMENA (zato što ste je odmah – bez cenzure, straha i neke bedne kalkulacije objavili, tj. učinili baš onako kako treba i zahteva profi novinarstvo). Dakle, niste vrane. (Kako bi se na pr. inače t.pava voditeljka Jovana Jeremić “samohvalila” :-))) “da vrana vrani oči ne vadi” (!!!)…) Bilo bi mi jako drago ako bi ste bar ovaj moj dodatni kom. objavili, jer ekipa vašeg portala jednostavno generalno zaslužuje javnu pohvalu. (A ako vam je malo neprijatno, samo pomislite sa kojim žarom bi vaše mnogobrojne “kolege” ovako nešto o sebi istakle – i eto, rešen problem 🙂 ) Pozzz…

Comments are closed.