KEBA: VEROVATNO SAM BIO NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME!

Proteklih dana se spekulisalo u vezi sa tim zašto je folk pevač Dragan Kojić Keba završio na informativnom razgovoru u Bezbednosnoj-informativnoj agenciji.

Sam folker večeras je gostova u „Vestima“ na „O2“ kako bi izneo i svoju stranu cele afere.

Naime, do problema je došlo kada je ekipa emisije „Ekskluziv“ snimala prilog sa ovim pevačem. Oni su vozilu po beogradskim ulicama i to je izazvalo sumnju kod operativaca pomenute službe.

– Sledi poziv od BIA. Kasnije su došli na moja vrata. Zvonili su uporno. Video sam tri nepoznata lica. Pozvao sam policiju na Bežanijskoj kosi i hvala im što su u rekordnom vremenu došli sa obrazložanjem da imam nepoznata lica na kapiji. Ne znam ko su. Brzo su se identifikovali, izašao sam, upoznali smo se, rukovali smo se i svojim autom sam otišao u njihovu kancelariju i pričali smo o tome šta se desilo, gde sam bio četiri sata i dalje. Vrlo su korektni bili. Pričali smo sasvim normalno. U mojim dokumentima piše Dragan Kojić. Auto koji vozim je legalan 100 posto. Tako da, bila su zatamnjena stakla, bile su kamere, prošli smo negde… – ispričao je Keba i potom nastavio:

– Čim sam izašao usledio je poziv. „29 novembar“. MUP. Imam tu sve zapisano. Momci su bili vrlo korektni. Otišli smo na razgovor. Sve sam to isto objasnio. Shvatili su. Tako je bez bilo kakvih posledica prošlo.

Na kraju razgovora u informativnoj emisiji, on je poručio samo da se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x