Matora gurnula Marin tanjir sa hranom!

I u prethodnim rijalitijima je bilo ustanovljeno da Jovana Tomić Matora nije psihički stabilna osoba, a u „Zadruzi“ se to samo ponovo potvrdilo.
Osim što proganja Žarka Stojanovića, ona maltretira i Macu i to na način koji je za svaku osudu. Naime, poznato je da u rijalitiju nema hrane za razmetanje, a Matora je prišla s leđa Maci i gurnula njen tanjir na kojem je bila hrana.
Pre svega Maca, ali i ostali prisutni su bili zgroženi zbog ovakvog ponašanja Tomićeve.
Poznato je da se Jovana nasilnički ponašala u prethodnim rijalitijima i da je neke devojke i proganjala, a druge maltretirala. Očigledno je da se njene navike nisu promenile i ovaj slučaj je to samo potvrdio.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Matora gurnula Marin tanjir sa hranom!”

  1. Nataša

    Tako je. Ali njima (producentima i rijaliti gazdama) takvi bolesnici i trebaju, paženi su i maženi pod obavezno. Ne podnosim Žarka zbog nekih njegovih osobina, ali svaka mu čast za ono kad se obratio javno na pravu adresu, tj. vrhu ove države koja sve te moralne (i svake druge vrste) bljuvotine tetoše i opušteno dozvoljava, a naravno zarad svojih nekih interesa. (Tj. dok njih te televizije služe i hvale na sva usta, bukvalno svaki kriminal im je tolerisan. A i narod se zamajava rijalitijima, umesto da se fokusira na to kako živi i šta se politički loše dešava.) E posebna je priča što svi ti „jaki i opasni“, a rijaliti igrači, uvek i redovno se međusobno „dubinski slažu i mnogo vole, ma sve „brat do brata i sestra do sestre“ :-))) dok udaraju na slabije (u bilo kom smislu). Najčešće još i svi zajedno na tako nekog pojedinca! Bleferi truli, suštinski slabi i kao takvi providni, odn. jasni svakome sa bar 2 grama mozga u glavi – jedni na druge ni u kom slučaju za ozbiljno i trajno. (Takođe ne žešće ni na nekog malo z.jebanijeg po bilo kom osnovu. A s kim se „opeku“ – prema tom nekome spuštaju loptu samo tako ukoliko ima mogućnosti za „elegantan izlaz“.) Inače su mnooogoo velike „face“. Ha, ha, pa ja kad vidim internu slogu likova kao što su (konkretno sada u ovom rijalitiju) Saška Karan, Anđela, Rada „telohraniteljka“, Matora i onaj bukvalno miš puvać (samo mnogo bučan) od Lepog Miće itd. – povraća mi se. (I uvek je isti princip u svakom našem rijalitiju. Ma fuj, fuj, fuj, tačka, kraj.)

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x