SMILJA JANKOVIĆ SE POSVAĐALA ZBOG ZADRUGE I PAROVA!

Poznato je da je pre nekoliko dana Smilja Janković napustila rijaliti “Zadruga”. Ona je bila žrtva nasilja u ovom šouu i nije želela više da trpi batine i zato je napustila kompleks u Šimanovcima, posle čega je diskvalifikovana.

Zasto zalite Smilja Jankovic kad je sama rekla da je Zadruga super itd eto ti sad kucko luda 😂😂😂

Posted by Aleksandra Krstic Parovi on четвртак 28. септембар 2017.

Mnogi smatraju da je Smilja bila žrtva i žale što je napustila rijaliti jer je bila odličan rijaliti igrač, ali nju ne žali i Aleksandra Krstić, bivša učesnica “Parova”.

– Zašto žalite Smilju Janković kada je sama rekla da je “Zadruga” super itd. Eto ti sad kučko luda – poručila je Krstićeva.

Na ovo je reagovala sama Smilja.

– Zlurada parovka, meni je i dalje “Zadruga” super… Ti možeš samo da sanjaš o “Parovima”, a sa zadrugarima nikada nećeš biti. Da li sam ja luda ili ne, to je moje, gledaj sebe, ne gradi ime na meni parovka. Mene narod zna ko sam, a ti, pitaju se ko si… A da, zato novo tvoje prezime “Parovi” – odgovorila joj je Smilja.

– Naravno, Smiljo Janković, ja sam ponosna “Parovima”, a ti si bila u iste te “Parove” srce moje i lažeš da nisi rekla za “Pink” ništa. Alo, lažeš samu sebe klošarko jedna – odgovorila joj je Aleksandra.

Inače, u žestokoj raspravi na mreži “Facebook”, Smilja je otkrila da još nije isplaćena za učešće u prošloj sezoni “Parova”.

Facebook Comments