SMILJA JANKOVIĆ SE POSVAĐALA ZBOG ZADRUGE I PAROVA!

Poznato je da je pre nekoliko dana Smilja Janković napustila rijaliti „Zadruga“. Ona je bila žrtva nasilja u ovom šouu i nije želela više da trpi batine i zato je napustila kompleks u Šimanovcima, posle čega je diskvalifikovana.

https://www.facebook.com/aleksandra.krstic.5855/posts/2009426656008122

Mnogi smatraju da je Smilja bila žrtva i žale što je napustila rijaliti jer je bila odličan rijaliti igrač, ali nju ne žali i Aleksandra Krstić, bivša učesnica „Parova“.

– Zašto žalite Smilju Janković kada je sama rekla da je „Zadruga“ super itd. Eto ti sad kučko luda – poručila je Krstićeva.

Na ovo je reagovala sama Smilja.

– Zlurada parovka, meni je i dalje „Zadruga“ super… Ti možeš samo da sanjaš o „Parovima“, a sa zadrugarima nikada nećeš biti. Da li sam ja luda ili ne, to je moje, gledaj sebe, ne gradi ime na meni parovka. Mene narod zna ko sam, a ti, pitaju se ko si… A da, zato novo tvoje prezime „Parovi“ – odgovorila joj je Smilja.

– Naravno, Smiljo Janković, ja sam ponosna „Parovima“, a ti si bila u iste te „Parove“ srce moje i lažeš da nisi rekla za „Pink“ ništa. Alo, lažeš samu sebe klošarko jedna – odgovorila joj je Aleksandra.

Inače, u žestokoj raspravi na mreži „Facebook“, Smilja je otkrila da još nije isplaćena za učešće u prošloj sezoni „Parova“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x