VELIKI USPEH SRPSKE LEPOTICE U SVETU! FOTO+VIDEO

Nakon što je oduševila najuticajnije modne kreatore širom sveta, naš najpoznatiji top model Antonina Petković, ostvarila je saradnju sa svetski poznatim brendom “H&M”.
Uz najaktuelnije top modele poput Naomi Kembel, Admou Abiah, Devon Windsor i Chiharu Okungi, čelnici ove modne kompanije odabrali su i srpsku lepoticu, poreklom iz Čacka da im bude novo promo lice.
Dvadesetjednogodišnja Antonina nije krila sreću i zadovoljstvo na ukazanoj prilici. Na samom setu i snimanju reklamnog spota za poznati brend koji se odigrao u Japanu, naša lepotica ističe da je uzivala sarađujući sa drugim svetskim top modelima, poput Naomi Kembel.
– Bila sam veoma ponosna i srećna kada sam dobila poziv za saradnju sa kompanijom “H&M”. Rado sam prihvatila ponudu da budem njihovo novo zaštitno lice. Fotografisanje i snimanje reklamnog spota sa vrhunskim top modelima sveta, jedno je od najdragocenih iskustava za mene – kaze Antonina.
Ova lepa Čačanka otkrivena je 2012. godine na kastingu za nova lica agencije “Models Inc”. Za samo par godina postala je jedna od najtrazenijih i najplaćenijih top modela sveta. Kasting za nova lica agencije “Models Inc” i ucesnike “Elite Model Look izbora 2018.” odrzaće se u subotu 30. septembra u 13h u hotelu “Envoy” u Beogradu.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...