JELENA GOLUBOVIĆ IZ GRČKE POSLALA PORUKU I FANOVIMA I HEJTERIMA!

Proteklih dana se spekuliše u vezi sa tim da li će i glumica Jelena Golubović uskoro postati učesnica rijalitija “Zadruga”.

I na društvenim mrežama vode se žestoke rasprave onih koji su za to da je gledaju na “Pinku” i druga strana, koja je žestoko protiv toga i koja ne bira reči kada su uvrede na račun “kralice rijalitija” u pitanju.

U međuvremenu, Jelena se putem našeg portala obratila i jednima i drugima. Ona je trenutno na odmoru u Grčkoj, a odande poručuje:

– Čujem da je velika polemika između onih koji me cene i onih koji me ne cene. Moje šampionsko srce uvek kuca za moje šampione, a pozdrav i za hejtere koji su opsednuti sa mnom dan i noć!

Facebook Comments

Tags from the story
,

3 Comments

  • Zeljko zasto ne ostranite taj tumor izZadruge pa injegovu drugaricu Saku verujte mnogo bila veca gledanost i naravno da rade i dobijaju zadatke a ne da se izlrzavaju u krevetu Daju vrlo ruzu sliku ko ne ispuni zadatak odmah nominacija Dovodite nove

  • Draga Petra, procitajte tekst pre nego ga posaljete. Imate toliko gresaka, recenice nemaju smisla, nemate ni tacku ni zrez.Ne brukajte se!

  • Kao da je to bitno pisem na kolenu papmetni su to fazumeli Koliko ja nalazim gresakpa pri pisapnju bitno je biti pametan i razumeti Ltoliko je to nevazno za pismene

Comments are closed.