KOMUNALNI POLICIJACI PREKINULI SNIMANJE SPOTA! VIDEO

Srđan Vorgić snimao je sa momcima iz svog “Insipracija benda” nedavno spot za pesmu “Ženim te sutra u 7”, i iako je delovalo da će sve ići kako treba, na pola poslao su ih prekinuli Komunalni policajci. Naime, ceo spot se odvijao na krovu jedne zgrade, a bez obzira što je ekipa najavila eventualnu buku, neko od komšija se potrudio da im zabiberi čorbu i pošalje policiju.
– Posle otprilike dva sata snimanja policajci su došli trazili organizatora snimanja. Objasnili su da “doga|aj” nije prijvljen te da moraju da plate kaznu. Iako su ih ubeđivali i objašnjavali da su obavestili sve koje su trebali kao i da se kućni savet zgrade složio, te da snimaju spot a da nije nikakav događaj druge vrste u pitanju, nije pomoglo. Momci su morali da plate kaznu i prekinu snimanje, koje su imak uspeli da nastave kada su prikupili svu papirologiju za “doga|aj” kako su im panduri naveli u kazni- rekao nam je Srđanov prijatelj, a i sam pevač nam je potvrdio priču.


– Onoliko snimanja spotova je bilo po krovovima, putevima i nikad nije bilo nikakvih problema, ali očigledno da je taj neki komšija iz zgrade bio prilično ljut pa nas je prijavio. Možda je hteo da se pojavi u spotu, al je mogao to na drugačiji način da nam kaže a ne preko murije- rekao nam je frontmen “Inspiracije” Srđan. Oni su pre par meseci snimili i pesmu sa Dejanom Matićem, “Pogrešan sto”, koja je za kratko vreme postala vrlo slušana.

Tags from the story
,