GLAMUROZNO MIRZA ŠOLJANIN PREDSTAVIO NOVU PESMU „OPROSTI“!

Pevač Mirza Šoljanin objavio je novu pesmu pod nazivom „Oprosti“, a tim povodom organizovao je glamuroznu promociju u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija.

Na beogradskom splavu „Port by Community“, Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.


Prisutni nisu krili oduševljenje novom pesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način doneo priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći „Oprosti…“.
– Nije lako reći „Oprosti“, ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Reč „Oprosti“ treba čuvati, da se ne bi istrošila vremenom –  kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pesma.


Muziku i tekst singla „Oprosti“ napisao je Dino Muharemović, a aranžman pesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspešnijih albuma pevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović.
Pesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pesmu “Oprosti” realizovan je uz podršku kompanija “Euroasfalt” i “Mrvica”. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x