MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O JELENI GOLUBOVIĆ!

Foto: Milen Vesović

U intervjuu za naš portal, uoči ulaska u rijaliti “Zadruga”, novinar “Srpskog telegrafa” Milan Milošević je priznao da ima nameru da pobedi u ovom šouu i da očekuje čak i podršku navijača nekih takmičara iz “Parova”.

Plašiš li se da bi nešto najgore moglo da ispliva o tebi u javnosti dok si u rijalitiju?

– Sve što sam radio, ništa nisam krio. Sve sam radio transparentno. Mogu da pišu o nekim detaljima iz mog detinjstva ili iz mladosti, ali ništa od toga nije skaradno što bi me osramotilo.

Kako komentarišeš to što su te podržali fanovi Slađane Petrušić?

– Verovatno su me podržali zato što sam ja ispoštovao svaki put kada su oni od mene očekivali da prenesem u “Parovima” neku poruku za Slađu. Slađa je po meni sama po sebi bila super rijaliti igrač. Nemam ja problem sa fanovima tog drugog rijalitija, jer sam se uvek trudio da ispoštujem fanove svih.

Pošto su i odličnim odnosima sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, da li si se pre rijalitija savetovao sa njim?

– Gastoz je trebalo da uđe u “Zadrugu”, međutim, on je odlučio da ipak ne zapostavlja muzičku karijeru koju je započeo, ali mislim kada bi Gastoz ušao da bismo se nas dvojica super slagali.

Očekuješ li da se Jelena Golubović pojavi u ovom rijalitiju?

– Jelena Golubović je neko ko samo da kaže “Da!”, ona tog istog trenutka može da se pojavi u svakom rijalitiju. Ona je kraljica rijalitija. Ne bi me čudilo da dođe i ja je rado očekujem.

Tags from the story
, ,