Toni odveo Draganu Mirković na Ostrvo ruža! FOTO

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković je posle aktivnog odmora u Italiji početkom leta i više nego radnog u Srbiji, na inicijativu svog supruga, Tonija Bijelića, otišla na još jedan odmor, ali ovog puta u pravom smislu te reči. Toni je Draganu i decu iznenadio putovanjem i odmorom na Ostrvu ruža.

Želeo je da se posle zajedničke borbe za njegovo zdravlje, maksimalno posveti supruzi i deci, uživajući u ljubavi i životu, više nego ikada pre, pa se sa porodicom smestio u pravi hedonistički raj, hotel Mariott.

Da mu ne manjka inspiracije ali i romantike, pokazao je još jednom, jer se sa Ostrva ruža pruža neverovatan pogled na Veneciju. Ako uzmemo u obzir da Venecija ima posebno značenje za Draganu i Tonija, više je nego jasno zašto se odlučio upravo za ovu destinaciju.

Znajući Tonija, ovo je samo uvertira pred predstojeću proslavu, osamnaestu godišnjicu braka sa Draganom, koja će biti krajem septembra.

Dok ne saznamo čime će iznenaditi svoju dragu za proslavu godišnjice braka, pogledajte kako su Dragana i Toni uživali na Ostrvu ruža.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x