OVAKO SE LUNA ĐOGANI OBRATILA SVIMA PRE ODLASKA U KARANTIN! FOTO

– Dragi moji, \elim da vam kažem da od danas neću biti aktivna na Instagramu. Ali ne brinite, profil neće biti zapostavljen, sve moje slike i sve što se bude dešavalo u rijalitiju “Zadruga” bice okačeno. želim da vam se svima zahvalim na podršci, ljubavi i lepim rečima. Daću sve od sebe da vas ne razočaram, da budem ono što jesam i da dokažem onima koji ne veruju, da sam jedna obična devojka sa manama i vrlinama. Pokazaću vam da se u ovom svetu poštuju i cene dobri i kulturni ljudi. Šta znači biti dama sa stavom! Ovom slikom poručujem vam da volite ljude oko sebe, čuvajte ih i budite zahvalni svaki dan na onome što imate oko sebe. Šaljem vam veliki pozdrav, ljubav i pozitivnu energiju! Budite uz mene, verujte u mene, a ja vas neću izneveriti! Idemo dalje, sve do medalje! Voli vas vaša Luna! – ovako se Luna Đogani obratila svojim pratiocima na “Instagramu” uoči odlaska u karantin, pre i zvaničnog početka spektakularnog rijalitija “Zadruga”.

“Zadruga” počinje sutra da se emituje samo na Televiziji “Pink”, a Luna je odlučila da joj poslednja fotografija pre rijalitija bude ona na kojoj je sa članovima svoje porodice.

Pogledajte…

Dragi moji, zelim da vam kazem da od danas necu biti aktivna na Instagramu. Ali ne brinite, profil nece biti zapostavljen, sve moje slike i sve sto se bude desavalo u rijalitiju "Zadruga" bice okaceno. Zelim da vam se svima zahvalim na podrsci, ljubavi i lepim recima. Dacu sve od sebe da vas ne razocaram, da budem ono sto jesam i da dokazem onima koji ne veruju, da sam jedna obicna devojka sa manama i vrlinama. Pokazacu vam da se u ovom svetu postuju i cene dobri i kulturni ljudi. Sta znaci biti dama sa stavom! Ovom slikom porucujem vam da volite ljude oko sebe, cuvajte ih i budite zahvalni svaki dan na onome sto imate oko sebe. Saljem vam veliki pozdrav, ljubav i pozitivnu energiju! Budite uz mene, verujte u mene a ja vas necu izneveriti! Idemo dalje, sve do medalje! Voli vas vasa Luna! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #goodbye #love #family

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...