KOJI PAR JE LEPŠI? DALILA I DEJAN VS. ALEKSANDRA I DAVID! ANKETA

I dalje se nastavljaju sukobi između ova dva para, ali i između njihovih fanova na društvenim mrežama. U anketi želimo da proverimo koji vam je od ova dva para lepši.

Koji par je lepši?

  • Aleksandra Subotić i David Dragojević (69%, 4.530 Votes)
  • Dalila Mujić i Dejan Dragojević (31%, 2.013 Votes)

Total Voters: 6.543

Loading ... Loading ...

Facebook komentari

4 Comments

  • Ovo je strasno,zasto se postavljaju ovakva pitanja .Dalila i Dejan naravno to je najljepsi par.Gde moze ovi parovi da se uporede .
    Lavica i Dejan ❤️💙

  • Kažu – o ukusima ne treba raspravljati. (Iliti ne vredi.) E ja mislim ipak da nije na odmet konstatovati da ukus nije kategorija sama za sebe i nevezan za bilo šta drugo. Naprotiv, sigurna sam da je ukus vrlo blizak nivou inteligencije, tj. u zavisnosti je od visine iste. Neko ko nema razvijenu (estetsku, socijalnu, duhovnu, još po neku, pa i logičku) inteligenciju – ne može imati dobar ukus. Dakle ovi što tvrde da su Dalila i Dejan lepši par – ili su svesno i namerno veliki lažovi, ili mentalno retardirani. Dalila je izrazito ružna devojka, a dodatno i „iznutra“ odiše ružnoćom – iz očiju joj to šiklja. To je činjenica, toliko da i Dejan koji fizički zaista lepo izgleda, ne može „izvaditi prosek“ nikako, naprotiv – prosto su nekako morbidni kao par, baš nikako uz njega ne ide ona takva. Plus izgleda kao da mu je tetka, a starija samo dve godine. Čista katastrofa, a kaamoolii daa suu ooonii leepšii paar!!!???!…
    P.S. Ono jes’ da su kroz različita vremena i u odnosu na kulture podneblja važila i različita estetska pravila, pa samim tim i vrednovanja šta je poželjno, a šta ne. Ali i pored tih nametnutih postulata, a takođe i pored „filosofskih“ postavki (tipa „lepota je u oku posmatraca“ i sl.), ubeđena sam da svako intimno bar duboko u sebi zna šta je lepo, a šta ružno. Tako da džaba samoobmanjivanje, a tek džaba pokušaj obmanjivanja drugih za nešto što je očigledno.

Comments are closed.