FANOVI PODRŽALI ACU LUKASA: SONJA JE NESREĆNA JER JE POHLEPNA!

I dalje se ne smiruju strasti nakon što je juče prvo objavljena vest da je Sonju Vuksanović pretukao Aca Lukas, a potom i njegova reakcija u kojoj je oštro prozvao svoju ženu od koje se razvodi, da mu je celu aferu smestila.

https://www.instagram.com/p/BYjgwlblrZD/

Aca je u međuvremenu dobio podršku velikog broja svojih fanova, a mnogi su osudili Sonju zbog toga što je na loš glas stavila žene koje su zaista žrtve nasilja.

– Isteraj Aco pravdu do kraja, vrlo dobro znam kako je kada žena napravi pakao od zivota! Sa neba se vidi da je ovo klasična nameštaljka i ništa više. Ona slika sa Urgentnog je ismejavanje zaista pretučenih žena, mislim ono je blam i ništa više. To su te klasične pokondirene tikve koje su se trebale udati da bi kao postigle nešto u životu jer su niko i ništa, same ne umeju. Koliko god ti njima davao nikada, ali nikada nisu srećne i zadovoljne. Uvek traže više i više, zato su i nesrećne jer su pohlepne. Takve žene su prikriveno zlo i ništa više. Molim te budi jak, ti si jedna ljudina od čoveka, pravda je na tvojoj strani. Ne mogu novinari toliko da blate tvoje ime kolko mi možemo tebe da volimo – ovo je jedna od obožavateljki poručila Lukaasu ispod objave u kojoj proziva Sonju.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x