ŽELE ZORICU DUKIĆ U RIJALITIJU ZADRUGA!

Neke zvezde rijalitija „Parovi“ sigurno će biti učesnici novog spektakularnog novog rijalitija „Zadruga“, koji će se od 6. septembra emitovati samo na Televiziji „Pink“.

Fanovi žele još jednu zvezdu nekadašnjeg šoua na „Happy televiziji“ da gledaju u novom formatu na „Pinku“.

Instagram

– Ubacite Zoricu Dukić! – poručila je jedna od obožavateljki na oficijalnoj stranici „Zadruge“ na mreži „Facebook“.

6. septembra ćemo imati priliku da se uverimo da li je produkcija Televizije „Pink“ uslišila želje ovo Zoričine obožavateljke.

 

Previous Article
Next Article

10 Replies to “ŽELE ZORICU DUKIĆ U RIJALITIJU ZADRUGA!”

  1. tamara

    Zoka je pobednica jednog realitija u cetvrtoj sezoni istog bila je finalista i ima puno svojih fanova butikovaca i dragulja i sigurno bi bila interesantna i isplativa za Zadrugu.Medjutim imala je mnogo losih iskustava u realitiju,mnogo je patila zbog svoje iskrenosti i cvrstih stavova tako da ne zeli vise da se bavi realitijem.Pogotovo sad kad je u ozbiljnoj vezi sa divnim Alenom ne treba joj to.Koliko god mi njeni dragulji zeleli da je opet gledamo svaki dan,toliko nam je vaznija njena sreca i mir.Zato kazemo uzivaj Zoko u pravom zivotu dosta je bilo realitija.

  2. Marko

    Hahahaah smesni ste, jedna obozavateljka je napisala, pa to sto posto ona sama, jer ti ta nema nijednu obozavateljku, ako bi se ulazilo tako sto ce jedna osoba napisati na fb da neko treba da udje onda bi svi usli, inace Zlorka je dno dna – zbog nje mnogi nisu gledali parove

  3. tamara

    Crni Marko lazes ko pas.Kao prvo Zoka i Gale su nosili cetvrtu sezonu bas zbog njih smo gledali Parove i to znaju i vrapci na grani.Ti mora da si buljazengija od onih sto hejtuju Zoku,jednostavno ne mozete joj oprostiti Galeta to sto je Gale samo nju voleo i jos uvek voli.Samo su oni drzali rejting Parova(secas li se Zokinog zadnjeg ulaska bio je rejting nikad ne prevazidjen).Mogla bi vam jos malo dizati pritisak ali necu jer velikom broju Zokinih dragulja vise niste vazni prohujali ste sa vihorom zajedno s Galetom i hvala Bogu da je tako.Tako da se nemorate bojati da ce Zoka uci u bilo koji realiti znam to iz prve ruke Zoka je resila da uziva u pravom zivotu.

  4. alen

    POGLEDAJTE REZULTATE KOGA ZELE FANOVI U ZADRUGI .SAMO JE JEDNA KRALJICA SLADJANA PETRUSIC U PAROVIMA 4 BILA JE IZBACENA A 5 POKRADENA.

  5. tamara

    Ja ne znam sta tebi nije jasno Alene?Mi Zokini fanovi ne zelimo da Zoka udje u Zadrugu a ni u Parove.Bas zbog tih kradji o kojima pricas.Prosle godine namesteno Ruski ove Dudli.Ako vi zelite Sladju samo napred mada mislim da se ni tamo nece usreciti zelim joj svu srecu da uspe.Ja sam gledala Parove samo dok su bili KRALJ i KRALJICA Zoka i Gale ostali me neinteresuju.

  6. Mikisojic

    Koja Zorica. Pa da nije bilo Nenada nju niko ne bi primetio. Spominje nekog momka a setala od crnogoraca do hrvata sve po neku noc da bi sto vise bila na moru i slikala se.Jadan je njen zivot.Neka se osvrne da vidi gde su njene vrsnjakinje. Ona je u klasi Krunicke i onih ispod mosta.

  7. tamara

    Auu sto boli Zokina sreca!!Hajde krenite buljazengije na Zoku nikad niste ni prestajali.Sta reci za ljude koji su svasta predvidjali sta ce sve Zoka uraditi Nenadu i kad se nista od predvidjenog nije ostvarilo opet vriste i ljubomorisu.Sta je boli sto vam je sutnula pulena i nasla momka koji je dostojan nje koji je postuje i voli.Moze joj se da bude mesec dana na moru sto ste ljubomorni nije Alen slepac ko vas pulen da nema zasta pas da ga ujede.I jos nesto za kraj sad se bavite novom snajkom a nasu lepoticu ostavite na miru ova nova ce da mu uradi sve sto Zoka nije tako da ce vam se “zelje“ostvariti.Uzivajte i sikter od Zoke

  8. Mikisojic

    Tamara ne lupaj. Momak se zove Antisa vozikao je jahtom par dana dok mu nije dosadila i oterao sa jahte.Zato i nije izbacio sa njom nijednu sliku a Zoka ih samo stampala. Sada sa Tatarenkom radi po Budvi da bi se opet slikala a za Nenada ne brini on radi punom parom sto i Zorica objavljuje na svom nalogu.A ko je koga ostavio to ne njihova stvar a znamo koliko je Zoka bila verna svojim „momcima“.

  9. tamara

    Sta je buljazengijo eto koliko vam Zoka nije zanimljiva pratite valjda po nalogu malog svaki njen korak?Vesto vas zavara pa opet neznate istinu.Sto lazes bedo i prije ste lagali na nju o kakvom nalogu pricas ona Galeta vise ne spominje ni u snu a on mora da radi nema vise Zoke da mu placa putovanja u Kanadu i Kubu a jos ima onu novu Hurem koju mora da placa.Tako pstt…tisina ona i njen divni Alen uzivaju vec mesec dana na moru i poselamili su maloga posebno ga Alen pozdravlja hahahaha…..

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x