PONIZILI GA FANOVI DRAGANE MIRKOVIĆ… OVAKO SU REAGOVALI NA UVREDE SAŠE VIDIĆA!

“Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspešnih ljudi” – ovako su fanovi Dragane Mirković opisali Sašu Vidića u naslovu na jednom portalu.

Foto: M. Vesović

Ceo tekst i fotografije sa ovog portala prenosimo u celosti:

“Prelistavajući naslove u u nedelji za nama, kako štampanih, tako i digitalnih medija, najveću pažnju izazvao je intervju Dragane Mirković u kom je po prvi put odgovorila na višegodišnje prozivke Saše Vidića.

„Mukica“ kako ga je Dragana nazvala u tom intervjuu, jedva je dočekao svoja 2 minuta pojavljivanja u medijima i na sebi svojstven, prostački način pokušao da joj odgovori. Konkretno, u štampanom izdanju Sveta, gde on „znalački“ nju kritikuje zbog čarapa i sandala.

Jedan tako „veliki“ kreator izgleda da nije upućen u modna dešavanja u svetu, jer da jeste, video bi da su hit u svetu mrežaste čarape i sandale, po pisanju prestižnog magazina „GLAMOUR“, izdanje za septembar 2017.

 

Šta reći, osim da je Dragana uvek išla ispred vremena, a „Mukicu“ nek` neko obavesti o trenutnim modnim svetskim trendovima, jer je više nego očigledno da je izgubio kompas i promašio profesiju.

Naime, Dragana je samo jedna u nizu uspešnih i ostvarenih ljudi preko čijih leđa Vidić pokušava ne birajući ni reči ni sredstva, da dođe do svojih 5 minuta slave, lajući i spletkareći.

Da se podsetimo i toga, jer dokazi za sve postoje…

Facebook Comments

Tags from the story
,