DRAGANA MIRKOVIĆ: JELENA KARLEUŠA SE DOKAZALA KAO DOBAR ČOVEK!

Foto: M. Vesović

Folk diva Dragana Mirković već dugi niz godina ističe da joj je Jelena Karleuša veliki prijatelj na estradi. Ona je to potvrdila još jednom, ovog puta u izjavi za “TV1”.

– Jelena Karleuša je neko ko se stvarno pokazao kao moj prijatelj. Kad mi je bilo u jednom momentu mnogo teško, kad sam imala nameštene napade po novinama. Znaš ko se javno oglasio da pokaže koliko je ružno to što mi rade? Jelena Karleuša. Ona je pokazala da je stvarno dobar čovek. Ljudi koji misle nešto drugo o njoj je ne poznaju. Ona čak sebe namerno predstavlja u drugom svetlu jer je to njen način borbe protiv loših i zlih ljudi. Ja ne umem tako da se borim. Ja se borim osmehom, a ona se bori junački i ponosna sam na nju zbog toga. To njoj nekako i stoji, ja to ne bih umela. I da hoću ne bih znala tako – rekla je Dragana za pomenutu televiziju.

– I uvek sam tu za tebe. A ološe ću ja sama da sredim, ne brini! Jer ne mogu oni da mrze koliko ja mogu da budem luda – poručila je Jelena Dragani Mirković na mreži “Facebook”.