Dunja je pevala isti dan kada se oprostila od drage osobe!

Pevačica Dunja Popović je pre nekoliko dana okusila i onu bolnu stranu svog posla. Ona je te večeri pevala na proslavi jednog punolestva, iako se istog dana oprostila od jako za nju drage osobe, tačnije tetke, koja joj je bila kao druga majka.

Njoj je devojka na čijem je 18. rođendanu tada pevala, poslala poruku zahvalnosti i lepih reči na račun atmosfere koju je Dunja te večeri napravila.

Dunja je zbog specifične situacije objavila ovu poruku i osvrnula se između ostalog na bol koji je te večeri kada je pevala na ovom veselju, ona osećala zbog privatne tragedije.

– Nemam običaj da delim poruke zahvalnosti koje mi stižu nakon nastupa, ali ovo sada je izuzetak jer je poenta priče nešto sasvim drugo… Kada kažu da je posao pevača i zabavljača lak, niko ne zna da li te boli zub, da li si baš danas dobila, da li imaš temperaturu, da li si se posvađala sa dečkom, da li te je neko iznervirao… Tvoje je da se smeješ, da budeš profesionalac i radiš kao i uvek… Niko ne zna da li si istog tog dana sahranila voljenu osobu i nije ti do slavlja, ali ipak si profesionalac i ne dopuštaš da se to vidi… Zaboraviš na rođendane majke, braće, sestara, na svadbe rođaka, na doček Nove godine, na Badnje veče, Božić, Vaskrs, na sve praznike koje nećeš provesti sa svojom porodicom. Nekad, kada vidite namrštenog, mrzovoljnog pevača, nemojte ga odmah osuditi, ne znate šta mu se danas dogodilo i zašto je takav. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, imamo dobre i one loše dane, ali se trudimo da vaše veselje ne oseti našu tugu i bol. Na dan kada sam se zauvek oprostila sa osobom koja je bila moja majka (samo sto sam je zvala „tetka“), bila sam gost na jednom veselju i doprinela da Dijanin 18. rođendan bude baš onakav kakvim ga je zamišljala – savršen! I ponosna sam na sebe! Te večeri se pevalo za Dijanu, njenu rodbinu i prijatelje, ali najviše za nju jer znam da bi ona to volela! Bila je u svakoj pesmi, u svakom stihu! To je život i to je sve deo posla kojim se bavimo. Da je lako-nije! Ali ako vam se nekada (ne daj Bože) dogodi isto, dajte sve od sebe! Stisnite zube i dajte svoj maksimum tog dana! Tada će se vaš uspeh ogledati u jednoj od ovakvih poruka! Hvala od srca Dijana! – navela je Dunja u statusu na mreži „Facebook“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x