MATEJ PLAVČEK OTKRIVA: ŽIVIM DA TE VOLIM! VIDEO

Mladi pakrački pevač Matej Plavček objavio je spot za svoju novu kantautorsku pesmu „Živim da te volim“. Spot je snimljen u rustikalnoj Villi Tramontana u Mošćeničkoj Dragi pored Opatije u produkciji Art Filma. Album će sadržavati osam pesama: „Moj svijet“, „Živim da te volim“, „Poljubi me“, „Nisi tu“, „Salute“, „Raznesi srce pjesmom“, duetsku pjesmu „Koljena lomim“ te još jednu novu pjesmu koja će najaviti izlazak albuma.
Matej Plavček pohadja uciteljski fakultet u Rijeci i kao tipični predstavnik svoje generacije, jer samo ima 23 godine ne robuje predrasudama. Kao tipican predstavnik hrvatskog popa voleo bi da kao mačo frajer koji peva pop balade da snimi duet sa nekom srpskom folk divom i da na taj način najavi razmišljanja njegove generacije koja uvek glasa za ljubav i saradnju u regionu. Veoma je radostan zbog svojih susreta koje je na CMC festivalu imao sa starijim kolegima koje izuzetno poštuje. A to su pre svega Neda Ukraden i Sergej Cetković.
Matej Plavček ce u toku jeseni biti gost u nekoliko talk show emisija u Srbiji gde ce objasniti zašto u Hrvatskoj mladi toliko vole Jelenu Karleušu, Sandru Afriku, Radu Manojlović i Seku Aleksić.
Mladi pevač smatra da ce njegova ličnost najviše reši o njegovom budućem estradnom potencijalu u regionu.

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...