Najbolji fitnes model otkriva: Disciplina i kontinutet su jako bitni!

Miroslav Žikić doneo je kući mnoga odličja, kako na međunarodnoj sceni, tako i na domaćoj sceni u fitnes modelingu. Između ostalog on je proglašen za najboljeg fitnes modela u Srbiji i na Balkanu, a u Evropi je vicešampion.

Nas je zanimalo da li manje trenira tokom letnjih dana kada su temperature nepodnošljive i kada je svakome od nas neprijatno da se dodatno znoji bilo u teretani ili prirodi.

– Bilo toplo ili hladno, nema uticaja na moje redovne treninge. Disciplina i kontinuitet su jako bitni. Trening se sastoji od sat vremena sa tegovima ili hit-trening, koji podrazume sklekove, skokove, sprinteve i drugo. Te vežbe se mogu odraditi i u prirodi, a obavezno radim sat vremena kardio vežbe, bilo na traci ili u prirodi – rekao je Miroslav za naš portal.

A čime se hraniš tokom leta?

– Hranim se isključivo proteinskom hranom uz manji unos ugljenih hidrata, a sve kako bih uvek bio u izvanrednoj formi zbog sebe i posla kojim se bavim, a to je manekenstvo i fitnes modeling.  Osim toga, moram da vodim računa i kakav primer dajem mladima i svim ljudima oko sebe koji žele da izgledaju zdravo i lepo i da imaju izvajano telo, jer pored svega radim i kao fitnes trener – otkrio nam je Žikić.

Podsetimo da je Miroslav privukao veliku pažnju zbog pojavljivanja u spotu Tanje Savić za pesmu „Prostakuša“. Ovaj spot ima više od 15 miliona pregleda, a mnoge dame su ga više puta gledale samo zbog ovog fitnes modela.

Foto: Danijel Milić

Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x