Džidža odgovorila Mariji: Kućno vaspitanje imam i sve ostalo…

U magazinu „Svet“ objavljen je tekst u kojem se navodi da je pevačica Aleksandra Džidža Stojković pozvala i pretila pop pevačici Mariji Šerifović. U tekstu se navodi da je Džidža optužila Mariju i Armina Dedića da njih dvoje stoje iza video snimka na „Youtube“ u kojem je objavljeno da je preminuo njen otac Dragan Stojković Bosanac.

– Probudim se ja danas i zatekne me poruka od prijatelja. Otvorim i vidim sebe na naslovoj strani „Sveta“. Kaze Džidža: „Jeba*u ti mater. Strpaću te u zatvor“ . I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o čemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Youtube kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupis ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam – uspela si da dođeš do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način – prozvala je Marija ćerku Dragana Stojkovića Bosanca.

U međuvremenu reagovala je i Džidža i odgovorila je Mariji.

– Kod mene postoji dokaz da ja Mariju Šerifović nisam pozvala ni jednog momenta niti ovo izgovorila, a to si trebala da demantuješ, a ne da potvrdiš što je laž. Kućno vaspitanje i te kako imam muzičku školu imam i sve ostalo što je potrebno…. Dokaz mogu da okačim javno ako želite da vidite jer moj odgovor na ovu glupost nije prenet… – navela je Džidža na „Instagramu“.

Kako naš portal saznaje, osim što je prijavljen policiji slučaj da je objavljena lažna vest da je Bosanac preminuo, policiji će biti predat slučaj i pretnji koje pevačica Aleksandra Džidža Stojković dobija proteklih dana.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x