SLAĐANA PETRUŠIĆ JAVNO OBJAVILA PECONIJEV BROJ TELEFONA!

Slađana Petrušić ogorčena je na čelnike “Happy televizije” i produkcije rijalitija “Parovi”. Ona se javno obratila svojim fanovima u saopštenju koje prenosimo u celosti:

“Drugarice i drugovi, spremni za RAT?
065/626-676 PECONI (vlasnik)
063/253-030 MARIĆ (glavni i odgovorni)
064/184-5434 ALEKSANDRA (direktorica)
Kao za vrijeme glasanja nekoliko poruka s jednog broja…
Data reč je svetinja!
A mogli bi i neki protesti ispred televizije…da vide tko ima najveću armiju…vrijeme prosvjeda (masovnog okupljanja) bit će najavljivan i organizovan najmanje mesec dana. Stop nepravdi!”

Tags from the story
,

8 Comments

  • Udri jace Sladjo.Zajednickim snagama.Sve sam ti oprostila.Idemo zajedno

    • E jelena bruko podrzavas Sladju a znas sta ti sladja misli i da vi te smakla s lica zemlje. Ne mogu vjerovati Jelena Golubovic da pruzas podrsku Sladji

  • Sladjanu treba da bude sramota…..trazi pravdu preko svih nepravdi koje je pocinila…sada je boli prvo mesto…pljuje u vodu koju pije…i koju je pila….nikog u Srbiji ne zanimaju njene nocne more…njeni psiho bolesni serijali…..maknite je bre u ludnicu gde joj je i mesto….

  • Sladjana je kraljica parova 4 i 5 ali su namjestili produkcija skriveni vehabijskoj kcerki da pobijedi u zemlji Srbiji.Sladjana je bila prva na tabeli 29 puta ali drugo mesto u finalu kada su je pokrali .Sladja je postena devojka nece ni njihove emisije da bude voditeljka jer je borac za pravdu.Ova pobjednica iz Sepaka moze da radi jedino poslije parova u picinom parku.

    • Al’ da ima m.da – ima. :-))))) Ha, ha, carski. Carica je bila u prošloj sezoni, upravo zbog tih mu.a, u ovoj se ukanalila načisto, bila samo budala, e sad je ovo donekle izvadi. Šteta jedino što je malo priglupa, pa prvo dozvolila da je onaj prefrigani Vladimir navuče da ispadne i tako oslobodi put Ružici, a onda još gluplje odlučila da uđe ponovo, jer je jasna bila namera da je nasamare i da ispadne kako eto ne bi pobedila ni prvi put, tj. “da oni nisu ništa nameštali”. He, he, dok je lopovske države i glupog naroda, moožee iim see moožeee. Čuj – nije namešteno… Slađa mali milion puta nominovana, uvek neprikosnoveno prva na tabeli – čak i u konkurenciji sa Gastozom, Jelenom Golubovic, Macom, Ružicom pod obavezno, a o Zmaju i Dalili pogotovo (sa njenih 4% pre samo nekoliko meseci…) da i ne govorimo. I sada je bila mnogo jača od nje i od svih, ali naravno do fiiinaalaaa, he, he, he… (Lukava Bojana ju je onako podmuklo i najavila ove sezone, Anđela koja očima nije mogla da je vidi slatko joj se smešila, hvalili je kako je odlična i kad je najgora…) Lopovi i prevaranti, organizovani kriminal, a ona će s njima u kolo i “tikve da sadi”.( I pri tom iscrpljuje zalud ljude koji je vole i za nju glasaju, pa ih još i napušavaj ako je dobronamerno i na fin način savetuju da ne pravi nepotrebno debila od sebe.) Ma sama je kriva za sve.

  • Tragikomično je da Slađana Petrušić poziva na proteste, ili, kako ona kaže, prosvjede, a preko ucene tih istih ljudi je uzela novac, čak i za kazne koje je pokupila zbog agresivnog ponašanja. Čega joj je sad malo, da li to znači da, umesto BUDI ČOVEK, menja namenu u UCENI, NAPADAJ, HUŠKAJ. Da su ovo troje, koje je nabrojala dobri i pošteni, nisu, posebno mali marić, ali ona je poslednja koja ima pravo da proziva bilo koga.

  • BITI PRVA 29 PUTA AONDA DRUGA 30 PUT DALI JE TO PRAVDA AMA SIGURNO NIJE ALI ZNAJTE PRAVDA JE DOSTUPNA JESTE DA JA SPORA I STICI CE VAS KAD TAD -AKO JE OVA KRADJA TACNA A TACNA JE HEPI TREBA DA ODGOVARA I NA KRAJU DA NESTANE A NJENI VINOVNICI ZAVRSE U ZATVORU-PRAVDA JE PRAVDA-SLADJO GLAVU GORE AKO IMA PRAVDE NA TVOJOJ JE STRANI-

Comments are closed.