JOVANA JEREMIĆ: MIRELA VIDELA DA NEMA PARA, PA POBEGLA U SLOVENIJU!

Proteklih dana se spekuliše zašto je pukla ljubav između Mirele Lapanović i Milutina Radosavljevića Milija. Ide se čak do toga da se pominje da je Mili pretukao Mirelu i ad je ona potom pobegla u Sloveniju, do toga da je ona njemu pokrala pare i pobegla u Sloveniju.

Međutim, Vesna Rivas se uključila danas u emisiju „Upoznajte parove“ i navela da još nisu isplaćeni za učešće u rijalitiju i da te pare i nije mogla Mirela da mu ukrade, a svoju teoriju za pucanje ove veze je imala i voditeljka Jovana Jeremić.

Ona je prokomentarisala da je Mirela primetila da nema nikakvih para kod Miliija i da ga je zato ostavila i vratila se u Sloveniju.

Facebook Comments

5 Comments

 • Ova ljubavnica patuljak bota Sns misli da je njena televizija Hapy i glumi gazdaricu.Najgora voditeljka dobro joj rece jedna gospodja .

 • Ljudi, (ekipo iz „Nema zabranjenih“), vama se prvo obraćam preko komentara. Svaka čast, rado bih vas lajkovala, ali jednostavno ne mogu jer nemam facebook, pa sam prinuđena to samo da sklonim sa teksta. (Ne komuniciram preko društvenih mreža iz nekih svojih razloga i bar za sad to nemam nameru ni ubuduće.) I onda ispada da neću, a recimo oduševim se nečim što napišete. Eto, prosto sam osetila potrebu tim povodom na ovaj način da vam se obratim i da to znate. Pozdrav! 🙂
  P.S. A što se tiče Jovane Jeremić, teško je zamisliti veću cirkuzaniju od voditeljke. Svaki normalan, socijalno inteligentan i iole obrazovan čovek je 100% sablažnjen, šokiran, užasnut i sl. tome, ne toliko zbog nje lično, koliko zbog toga što na nekoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom tako nešto je zaposleno kao voditelj. Pa da je ratno ili bilo koje vanredno stanje, pa da recimo moraju pošto-poto nekoga da imaju na tom mestu (usled nemogućnosti izbora), možda bih i razumela. Ovako… Užas. Tako da to što ona izjavljuje (bukvalno šta god), ne da nije bitno, validno ili respektibilno – nego baaaš nije. Mnooogoo je dugačak spisak njenih mana i nebuloza da bi se navodilo. Ukratko – žena je za ludnicu, ili za učesnika tog takvog njihovog rijalitija, u najboljem slučaju za čuvanje ovaca, a ne da radi to što radi i da nas (pored ostalog) bruka i u „regionu“. Nego nažalost dođe mu da ipak i nije čudo… kakav rijaliti, kakva produkcija, …, takve i voditeljke.

 • E, moram da razjasnim – kad sam se u prethodnom komentaru obratila vašem portalu u vezi lajkovanja (pa napisala izm. ost. „svaka čast“ i „oduševim se nečim što napišete“), nisam mislila konkretno na ovaj tekst, nego generalno na vaš pristup da nema zabranjenih.
  Ali kad sam već opet kod ovog teksta, ‘aj’ da napišem nešto i u vezi te „velike ljubavi naših Ane Karenjine i Vronskog“ (!!!?!!!???!!!!!!!!?!!! WTF…) Elem, uopšte mi nije jasno otkud se napravi tolika „filosofija“ od tog slučaja. Jer tako je sve jasno i banalno, da nema dalje. Prvo – Mirela je jedna osoba „u najmanju ruku“ psihički labilna, rekla bih čak i sa sindromom „višestruke ličnosti“, pa zbog toga (a + i zbog „dopingovanja“), vrlo problematična u svom privatnom životu. To je fakat. E nju takvu, dok je bila obeznanjena i nepokretna od alkohola (a možda i još nečega…), iskoristivši situaciju – silovao je Mili. Bukvalno. Uz sve podršku (vrlo verovatno i podsticanje – makar indirektno), od strane produkcije. Ništa za ljudskost, ali sve za rejting, of course. E samo nisu računali na tužbu ZBOG STRANE DRŽAVLJANKE, A OD STRANE STRANOG DRŽAVLJANINA – ZEMLJE KOJA JE U EU, pa su se malo uuplaaašiiiliii… (Jer sa našima je lako, one bi mogle tu slobodno da se siluju, tja, niko od državnih organa ne bi imao primedbu na taj „zabavno-humoristički program“, provereno.) I onda naravno po principu „štapa i šargarepe“, sa akterima, učesnicima, nekima spolja, ČAK I „NOVINARIMA“ SA KOJIMA SARAĐUJU – NA ŽALOST, iskonstruisali priču „dvoje zaljubljenih, koji su dobrovoljno u odnosu i zajednici“, naturajući to narodu (a bogami i pravosudnim organima, he, he…) kao istinu. Dakle – agresivac, zlostavljač i tako to, branjen je od strane svih, a ona je „ovakva i onakva, jadnog zaljubljenog njega iskorišćava, zaluđuje i sl.“ Zamenjuju se bezočno teze, jer kakva god da je ona i šta god da je bilo kasnije između njih (i dobrovoljno sa njene strane), TAJ PRVI NJIHOV SEKSUALNI ODNOS BIO JE PROTIV (ILI BAR BEZ) NJENE VOLJE. I tačka. Đe zapelo, šta nije jasno? Gledali smo isti u živom programu, potrajalo je, ona se u bunilu i bez snage nešto opire, a nigde obezbeđenja, nigde intervencije produkcije, nego je iščupale od njega na kraju neke učesnice – što se takođe čulo. Kažu neki – i on je bio pijan. Maa jee l’ daaa?… Muškarac previše pijan to prosto ne bi bio fizički u stanju da uradi, pa valjda je bar to i mentolima jasno… Pa onda neki sad kažu i da je nije udarao pre neki dan, nego je to šminka. Javno, na televiziji to kažu, ‘ladno, opušteno. Voditeljka – ništa. (Bojana i Anđela bi se verovatno kezile i keserile „veselo“ na to i svaka svojim načinom rekle da to nije niištaa straašnoo, šta bez veze i ona tu preteruje, ih, a i lepo joj stoji ta šminka, joooj šaaleee i koomiikeee, i-ju-ju!)
  E pošto sam Mirelu već okarakterisala (i ni malo pohvalno za nju), ‘ajde sad da vidimo malo za Milija kakav je… Svakom sa bar tri čuke u glavi, kristalno je jasno (po njegovom govoru, pogledu, kompletnom ponašanju i svemu vezano za njega), da je u pitanju težak i opasan negativac. Kolika budala se mora biti, pa za ono njegovo boksanje samog sebe u glavu, misliti i reći bilo šta drugo osim – da je to radio od muke što bi u stvari nju, a ne sme zbog kamera. (Plus da je zastraši divljačkom kretnjom i namerom.) I to što je kao „zaljubljen“, pa je jurio i spopadao manijački, bilo je u stvari prvenstveno da bi se tom vezom spasio tužbe za koju je čuo i dobrano se uplašio. Znala sam 100% da će čim izađu odande, ukoliko odmah ne pobegne od njega – na.ebati pre ili kasnije. Eto bilo je ODMAH. To što ona „nije sva svoja“ itd. u svakom slučaju NE OPRAVDAVA VODITELJKE TOG KAZAMATA OD RIJALITIJA, DA JOJ DODATNO NANOSE ZLO I ŠTITE NASILNIKA. Ma ne da ne opravdava, nego da je ovo civilizovana država, te televizije posle njihovih silnih šou-ova više bilo ne bi, a mnogi bi kao saradnici u kojekakvom kriminalu (izm. ost. i zbog prevare građana bezočnim nameštanjem pobednika), završili u zatvoru. U svakom slučaju, ja im želim one i onakve koji su im ljubimci, za najbliži rod i okruženje – ceo život.
  Objavili vi ovo ili ne, ja napisah istinu od slova do slova. (Šta više – svaka mi je kao Njegoševa. ;-)) )

  • Joj, vidim da ste mi pustili ovaj roman od komentara… :-)))
   Pa evo samo da se zahvalim, vrh ste, veliki pozdrav! 🙂

Comments are closed.